Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen lehet partnert törölni?
Figyelt kérdés
Volt egy match, elkedztünk beszélgetni, aztán váratlanul nyoma veszett. Létezik olyan hogy kitörölt? Ami fura lenne, mert ő írt rám, és még csak a beszélgetés elején tartottunk,minden jel szerint tetszettem neki. Tegnap írt utoljára, akkor el is olvastam, de ma akartam visszaírni. Azt elvileg már nem lehet látni hogy valaki fent járt, nem? (Lány vagyok)2016. ápr. 4. 08:02
1/7 anonim válasza:
Igen:
szétválásnak hívják.
Bemész a partnerhez, aztán a jobb felső három pontra kattintva előugrik a 'Jelentés' és a 'Szétválás' funkció.
2/7 anonim válasza:
Van ilyen Boney M. Valami nagyon menő csávó lehetett, ha csak úgy kitörölget csajokat. :D Nálam ez fordítva szokott működni. (Na jó, egyet én is kitöröltem, de azt még beszélgetés előtt.) Általában vagy az van, hogy engem törölnek, vagy nem törölnek, de ignorálnak.
3/7 A kérdező kommentje:
Ó értem. De akkor érdekes, hogy törölt, hiszen bejöttem neki, csak nem tudtam visszaírni. És azt látják, ha bejelentkeztem? Régebben kiírta, de mostanában nem látom.
2016. ápr. 4. 08:28
4/7 anonim válasza:
Van ez így. Volt akinek fél napig rá sem tudtam írni, máris levált tőlem.
Amúgy öröm hallani, hogy van olyan nő, aki nem virtuálisan barátkozni akar a Tinderen, hanem kapcsolatot is keresni.
5/7 anonim válasza:
Persze, "unmatch" a funkció neve. A lányok rengeteget alkalmazzák, csak nem értem, hogy miért.
6/7 anonim válasza:
Ja, nagyon megy az ok nélkül törlés és ignorálás mindenhol. Nem sok embernek van gerince.
7/7 anonim válasza:
Én használom a tindert, meg a badoot is. Lehet törölni, de ne agyalj ezen. Rengeteg rajta a hülye, egy pár lánnyal beszéltem eddig, de kezdem feladni ezt az online társkeresést. Ha esetleg van kedved, írj. :) 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!