Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi a véleményetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek? Egy macis srác ül/jön.

Figyelt kérdés
Ha mondjuk utaztok a buszon/vonaton vagy sétáltok, és szembe ül/jön egy macisabb fiú - tehát nem egy "american idol", mert van egy kis felesleg rajta - akkor milyen véleménnyel vagytok róla? Gondolom esélye sem lenne egy ilyen srácnak? És mi van ha értékes embert rejt magában a külső?
2010. ápr. 4. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én nem utasítom el a mackós fiúkat. csak az önbizalomhiányosokat.
2010. ápr. 4. 23:17
 2/12 anonim ***** válasza:

tipikus macsóban is lehet értékes ember, egyetlen dolgot akar egy nő: önbizalmat

embrio 21f

2010. ápr. 4. 23:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát az az igazság,hogy először mindenki a külső alapján ítél,még ha tagadja is.Ha egy ilyen fiút látok,nem kelt bennem jó érzéseket,meg olyanokat se,hogy milyen jó lenne megismerni mert lehet,hogy kedves,aranyos,szimpatikus lenne.Szóval szerintem jobb ha valaki külsőlőleg is felkelti az érdeklődésemet.
2010. ápr. 4. 23:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Én szeretem a macis pasikat- biztpnságérzetet ad és én férfiasabbnak tartom, mint a nem macisakat.
2010. ápr. 4. 23:21
 5/12 A kérdező kommentje:

"Én szeretem a macis pasikat- biztpnságérzetet ad és én férfiasabbnak tartom, mint a nem macisakat."

Szívesen megismerkednék veled! :)

2010. ápr. 4. 23:25
 6/12 anonim válasza:
Haverok szokták azt mondani, hogy "ember nem kezdődik 100 kiló alatt". Egyébként, ha végignézek volt pasijaimon, mindegyiken volt valamennyi felesleg. És az a jó, szerintem, ha hozzá lehet bújni, úgy, hogy a csontja mellette nem szúr...
2010. ápr. 5. 00:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva egyáltalán nem érdekel hogy milyen, mert nem is ismerekedek ilyen helyeken meg amúgysem az a szórakozásom hogy a szembejövőről filozofáljak. De ha ismerkedek akkor sem érdekel hogy olyan legyen mint egy model (mondjuk túlsúlyos ne legyen).

18L

2010. ápr. 5. 00:48
 8/12 anonim ***** válasza:

férfi tényleg 100 kilónál kezdődik...

(nah meg 190 centinél nálam,énis magas vagyok:D)

de tényleg...volt pasim,akiné az 50 kilómmal nem mertem felül lenni,de még az ölébe ülni se nagyon:D és szúrt a bordája...:D

mondjuk nekem amugy sincs átlagos izlésem,ezekete a "jópasinak" titulát himneműek sosem tetszettek,nekem egy pasi ne nyavalyogjon hogy nincs jól kivasalva a haja...

DE

ne is plázában akarj ismerkedni,szépbarátnőd lehet,de olyat ne akarj,aki plázában tölti a fél életét...normális pasi elkerüli...

22/L (van párom,110 kiló a drága,és ebből nem sokminden izom:D)

2010. ápr. 5. 07:28
 9/12 anonim ***** válasza:
hali. habár én srác vagyok de nem tudtam nem hozzászólni. én 103 kg vagyok 187 cm magas és nem érzem úgy hogy bármi gond lenne-igaz 6 éve kapcsolatban élek- volt már több alkalom, hogy rám hajtott egy csaj, de én ezt hárítom. Szerintem ha valaki egy kicsit mackós az még nem gáz de az amikor már túlzásba esik az gáz. Persze ízlések és pofonok.
2010. ápr. 5. 09:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyébként ki mellet éreznéd magad biztonságban? Egy emberesebb srác mellet vagy egy 60 kg srác mellett? Nem árt ha a férfi ránézésre is férfi.
2010. ápr. 5. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!