Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak, ti mit szeretnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, ti mit szeretnétek a titeket visszautasító nőtől egy ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nektek egy nő akit ismertek és szeretnétek randizni, de visszautasít. Ugye jön a kérdés, de miért, ha szabad tudni. Az ok eléggé ciki, nem szeretem az arcszőrzetet, ha borostás a barátom is kérem szépen, borotválkozzon, egy meglevő kapcsolatban ez nem is probléma.

De ennek a srácnak meg ez a most borzasztóan menő télapó szakálla van. Pedig amúgy helyes pasi lenne, nem is értem miért a szakáll. De ilyet nem lehet mondani, hogy hát borotválkozz meg, vagy esélytelen, ez milyen bunkóság már, szégyelleném. Nőként ilyesmit biztos semmiképp nem szeretnék hallani a külsőmről, inkább hazudjon a férfi nekem valamit, olyan rosszul esne, hogy úgysem akarnék már semmit az illetőtől.

Ti hogy vagytok ezzel???

2016. márc. 25. 21:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy én vagyok a mazoista de én annak örülnék ha egyenesen megmondaná a nő, hogy miért nem működik a dolog. Tök mindegy, hogy miért csak az igazat mondja hátha tudok rajta változtani. Ha meg nem akkor legalább tanulságként szolgált.
2016. márc. 25. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon komoly, hogy arcszőrzet megléte, vagy nem megléte miatt egy csomó férfit elszalasztotok. :D Kérlek, mesélj még! [link]
2016. márc. 25. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy nem jönnek be a szakálasok. Ennyi ha akar valamit leborotválja ha nem gondolja komolyan akkor nem kár érte.
2016. márc. 25. 22:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem biztos, hogy lecsapnám. Mert aztán meg más lenne a problémád.

Abban az esetben csapnám le max. ha amúgy nagyon szimpatikus lennél.

2016. márc. 25. 22:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy: Hordd el magad, különben mindjárt megborotválkozlak!
2016. márc. 25. 23:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Szeretem ha ilyen helyzetben azt mondja, hogy más típusú srácokat szeret.

Azt a helyedben nem mondanám meg a pasinak, hogy az arcszőrével van a bajom, mert akkor még eszébe jut, hogy leborotválja, ami még mindig nem lesz garancia a kapcsolatra, és a végén mindenki átverve, meg kínosan fogja magát érezni.

2016. márc. 26. 08:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy csak a szakálla miatt képes lennél nem is találkozni vele... Akkor ott más bajnak is kell lenni, valami nagyon nincs rendben. Ha egy lánynak komolyan tetszik egy srác, ott van az a szikra, akkor egy egyszerű szakáll, ami ráadásul pár mozdulattal eltüntethető, nem tántoríthatja el a találkától. Ha mégis komolyan beszélsz és ez az egyetlem problémád vele, akkor várj még, adj egy esélyt, hogy jobban megismerd. Ha érdemesnek látjátok egymást egy kapcsolatra, akkor biztos megteszi majd érted. Addig meg miért kérnél ilyet? Ha egy srác, aki még nem is a barátod, arra kérne, hogy vágasd le vagy festesd be a hajad, megtennéd?
2016. ápr. 16. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!