Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ti mit szeretnétek a titeket visszautasító nőtől egy ilyen esetben?
Nagyon tetszik nektek egy nő akit ismertek és szeretnétek randizni, de visszautasít. Ugye jön a kérdés, de miért, ha szabad tudni. Az ok eléggé ciki, nem szeretem az arcszőrzetet, ha borostás a barátom is kérem szépen, borotválkozzon, egy meglevő kapcsolatban ez nem is probléma.
De ennek a srácnak meg ez a most borzasztóan menő télapó szakálla van. Pedig amúgy helyes pasi lenne, nem is értem miért a szakáll. De ilyet nem lehet mondani, hogy hát borotválkozz meg, vagy esélytelen, ez milyen bunkóság már, szégyelleném. Nőként ilyesmit biztos semmiképp nem szeretnék hallani a külsőmről, inkább hazudjon a férfi nekem valamit, olyan rosszul esne, hogy úgysem akarnék már semmit az illetőtől.
Ti hogy vagytok ezzel???
Én nem biztos, hogy lecsapnám. Mert aztán meg más lenne a problémád.
Abban az esetben csapnám le max. ha amúgy nagyon szimpatikus lennél.
Szeretem ha ilyen helyzetben azt mondja, hogy más típusú srácokat szeret.
Azt a helyedben nem mondanám meg a pasinak, hogy az arcszőrével van a bajom, mert akkor még eszébe jut, hogy leborotválja, ami még mindig nem lesz garancia a kapcsolatra, és a végén mindenki átverve, meg kínosan fogja magát érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!