Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ti mit szeretnétek a titeket visszautasító nőtől egy ilyen esetben?
Nagyon tetszik nektek egy nő akit ismertek és szeretnétek randizni, de visszautasít. Ugye jön a kérdés, de miért, ha szabad tudni. Az ok eléggé ciki, nem szeretem az arcszőrzetet, ha borostás a barátom is kérem szépen, borotválkozzon, egy meglevő kapcsolatban ez nem is probléma.
De ennek a srácnak meg ez a most borzasztóan menő télapó szakálla van. Pedig amúgy helyes pasi lenne, nem is értem miért a szakáll. De ilyet nem lehet mondani, hogy hát borotválkozz meg, vagy esélytelen, ez milyen bunkóság már, szégyelleném. Nőként ilyesmit biztos semmiképp nem szeretnék hallani a külsőmről, inkább hazudjon a férfi nekem valamit, olyan rosszul esne, hogy úgysem akarnék már semmit az illetőtől.
Ti hogy vagytok ezzel???
Márpedig én nem fogom leborotválni miattad.Aztán azt fogod mondani,hogy borotváljam le a lábamat,a kukacomat és végül a hátamat is.
Ez most nem esett jól !
Egy ilyen esetben egy ingyen paprikáskrumpli receptet a mindmegette.hu-ról.
Tehát, most épp szakállas a srác, mert ...valamiért. hogy álltok az ismerkedéssel? Ha kezdeti a dolog, akkor ink hagyjad, mondd neki, h kicsi a f_rka, vagy tudomisén, h a nők mit mondanak ilyenkor.
26/F
Én csak annyit szeretnék, hogy vegyen emberszámba és ne csak a szörnyszülöttet lássa bennem, hanem az érző, emberi lényt.
Ha csak ez kellene valakinek a boldogságához, hogy megborotválkozzak, akkor megtenném. Nagyon szívesen lennék valaki számára a megtestesült tökély, akinek jelenléteben lelassul az idő és leszáll a rózsaszín fátyol a hétköznapok szürkeségre.
Ez a kérdés azonban meglepően nehézkesé válik, amikor a hozzád hasonló kedves lányok szembesülnek az alacsony, csenevész, kákabélű testalkatommal és a turcsi orrommal. Szakállam aligha van, mivel az egy férfi privilégiuma. Az én szőrzetem teljesen infantilis, mint egy serdülő disznó fanszőre. A testem olyan mint egy fonnyadt kovászos uborka, amit kissé butácskán pacskoltak és a redők a rusnya ráncokat reprezentálják. Nos, nem árulok el nagy titkot ha azt mondom, hogy jobb helyeken az uborka nem szőrös!
Tudod, mélységesen irigylem azokat, akiket legalább emberszámba vesznek a gyönyörűséges női teremtmények. A hozzám hasonló genetikai zsákutcákat messziről kerülik. Az egyetlen, - és egyébként legnagyobb számban előforduló kivétel, amikor a nyomorultságom mulatság tárgyát képzi más emberek számára. Ilyenkor szanatóriumba illő vihogás, vörös fej, guvadó tekintet következik a résztvevők részéről, majd ha megszűnik az inger, - azaz vagy én, vagy ők továbbállnak, akkor ez a groteszk gúnyroham alábbhagy.
30 nyestbenyomorított szűz F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!