Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randin arra kérne a partnered hogy mutasd meg a talpad vagy a lábad, megtennéd? (Lábfétise miatt)
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 20:51
11/43 anonim válasza:
Első. Nem azért nem kéred, hogy mutassa mekkora, mert jó kislány vagy...szerintem félsz hogy megtenné :D
Amúgy én elküldeném. 29/f
12/43 anonim válasza:
kizárt
lábfétises pasi nem kell
13/43 anonim válasza:
Utolsó előtti: bizony, félnék, hogy megtenné. De nem azért mert látnék egy péniszt (micsoda szenvedés), hanem mert akkor ezek szerint megint egy beteg állatra ment el a délutánom.
14/43 anonim válasza:
Ezek a fétises emberek buták , én azt vettem észre.
15/43 anonim válasza:
Nem. Nincs bajom a lábfétissel, én imádom ha a lábammal foglalkozik a pasi. De egy randin tőlem ilyet senki ne kérjen,mert tuti, hogy több randi nem fogja követni.....
16/43 anonim válasza:
Egy randin, nyilvános helyen, az ismerkedés szakaszában nincs helye ilyen kéréseknek. Igazából nem akarnám tovább az ismerkedést, mert nagyon beteg lehet, aki ennyire nem bírja kordában tartani a perverzióit. azt hinném, h az egész randiból semmi más nem is érdekelte, csak ez a buta lábizé dolog.
17/43 anonim válasza:
Ha a nyakára lépek úgy is látja?
18/43 anonim válasza:
Nem. Ha kiderülne, hogy lábfétises, ott helyben faképnél hagynám. Nekem ez beteges. És nem mutogatnám a talpam egy pasasnak, akit pár napja ismerek...
19/43 anonim válasza:
Semmi gondom a lábfétissel (a korábbi hozzászólók egy részével ellentétben nem tartom betegesnek, ugyanolyan, mint a "mellfétis", csak az elfogadottabb), de nem tenném meg. Ne erről szóljon egy első vagy bármelyik korai randi, lesz ilyesmire lehetőség később is.
20/43 anonim válasza:
Ha szimpi a srác, akkor nem zavarna a lábfétise. Akkor mutatnám meg neki a talpamat, ha ö is megmutatná amit én kérek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!