Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randin arra kérne a partnered hogy mutasd meg a talpad vagy a lábad, megtennéd? (Lábfétise miatt)
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 20:51
1/43 anonim válasza:
Nem. Én meg a szexi felsőtestekre bukom, mégse kérem, hogy ott a helyszínen táncoljon nekem. Szeretem azt hinni, hogy a személyiségem is érdekli. Nem vagyok naiv, fontos a külső, de én se kérem, hogy mutassa meg helyben, mekkora a farka. Szerintem ez pont olyan testiség, mintha megkérdezné, borotválom-e.
3/43 anonim válasza:
Attól függ hányadik randin és milyen stílusban. Első randin nem hiszem.
4/43 anonim válasza:
Hat nekem az egyik randin nem volt labfitese a sracnak, de kerte hogy mutassam meg a bokamat, mert imadja a vekony bokat. Nyar volt, szoval miert is ne?
Mondjuk talan igy egy kicsit fura, mert azert remelem nem labak alapjan valaszt baratnot maganak.
5/43 anonim válasza:
Elozo valaszolo vagyok, en amugy nem mutatnam meg.
6/43 anonim válasza:
Leszarom milyen fétise van, de ha ezt kéri valaki egy randin, akkor el is vágta magát.. Beteg fsz.
Majd ha lefeküdtünk, akkor annyit csókolgatja a talpam amennyit akarja.
7/43 anonim válasza:
Nyak/mellfétissel megáldva rögtön adhat egy topless showt.
8/43 anonim válasza:
Nem. Viszont nem is randiznék lábfétises pasival, engem ez taszít.
9/43 anonim válasza:
Bizarrnak tartom ezt az egész lábfétises cuccot, nem látnál engem többé egy ilyen benyögés után az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!