Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Várnál ennyit egy lányra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várnál ennyit egy lányra?

Figyelt kérdés

Nálam sajnos idő kell, hogy kialukuljon a vonzódás egy férfi iránt, minimum 2-3 hónap. Ha ennyi idő alatt nem fog meg valami benne, akkor már nem is fog. Viszont amíg nem vagyok biztos magamban és az érzéseimben, nem akarok lefeküdni senkivel, így minimum pár hónapot mindig várok. Ez baj? Fiúk, ti várnátok ennyit?

22/l

2016. márc. 23. 12:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha az elejétől kezdve tiszta, hogy tarskeresesi céllal kerulgetjuk egymast, akkor nagyon sokallom.
2016. márc. 23. 14:02
 12/15 anonim ***** válasza:

# 5: Bármilyen kapcsolatban, bármikor előfordulhat, hogy nem illetek egymáshoz. Exemmel fél év ismeretség után jöttünk össze, 4 év együttélés után házasodtunk, 11 évvel a megismerkedésünk után váltunk. Az emberek ugyanis VÁLTOZNAK. Minden egyes párkapcsolatnak megvan a maga természetes dinamikája, még a legoptimálisabbnak induló kapcsolatban is előjöhetnek olyan problémák, amik áthidalhatatlannak bizonyulnak. Kezdetben ugyanis mindenki (kivétel nélkül) idealizálja a partnerét, és idővel (pár hónap, vagy pár év után) jön a felébredés, a valósággal való szembesülés. A kapcsolat jövője azon múlik, hogy ezt a szakaszt hogyan tudják áthidalni.

DE: ha a kezdeti szakaszban nem alakul ki intimitás, kötődés, akkor nem lesz hova visszanyúlni a nehezebb időszakokban. Racionálisan nézve a szerelem a hormonok játéka. És van egy olyan hormon, az oxitocin, amit kötődési hormonnak is neveznek: ez az intim érintések, a szex hatására termelődik. Vagyis a kötődést pont az intimitás tudja előidézni, ha pusztán a racionális oldalát nézzük. Te úgy akarsz kötődni, hogy pont azt zárod ki, ami kiválthatná. Hát így nem fog menni...

2016. márc. 23. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Kövezettek meg, de szerintem ez lenne a normális. Nem kell azonnal ágyba ugrani egymással. Ha két ember a másik személyiségére kíváncsi, akkor tudnak várni pár hónapot az intimitással.

A párommal mi is vártunk, konkrétan 4 hónapot. Türelmes volt, mert én érdekeltem őt, nem a szex.

Szerintem nem kéne, hogy gond legyen ennyi várakozás egy tartósabbnak ígérkező párkapcsolatban.

2016. márc. 23. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
13-as attól még ,h hamarabb szexeltek nem azt jelenti,h csak a szex érdekli és te nem is. Ha 3-4 hónap után derül ki ,h pocsék az ágyban az gázosabb szerintem! Na meg ha 3-4 randi után szexeltek az miért baj, egyikőtöknek sincs senkije és legalább nem egyéjszakásokkal kell beérned.
2016. márc. 23. 16:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Az már nálam a határ, külsőre a vonzódás az azért sokkal hamarabb megvan, csak a döntés késhet.
2016. márc. 23. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!