Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ennyit megengednétek egy fiúbarátnak?
Figyelt kérdés
ültünk a Duna parton. Közelebb ültem a lányhoz, jobbkezemet a jobb vállára tettem. Cirogattam. Majd eldöntöttem, mindketten feküdtünk, a feje a pocimon volt. cirógattam a haját, vállat, nyakát, arcát. Mindent megengedett. Nagyjából 15 percig ment ez
Ilyet kinek engednétek meg?
2015. aug. 29. 15:40
1/14 anonim válasza:
Akinek élvezem az érintését és valahol többet érzek. Nem speciel lelkileg hanem testileg is akár.
2/14 anonim válasza:
Hááát.. Nem is tudom, én ezt talán olyan fiú barátnak engedném, akivel kicsit talán több is van, mint barátság. Ő is tetszik nekem, én is neki, de fura a helyzet, egyikünk se mondja ki, hogy mi van, hanem pl ilyeneket csinál, mint te. Tetszik neked a lány, nem? :)
3/14 anonim válasza:
A paromnak, De en mondjuk eleg fius vagyok meg prud :D
18/L
4/14 anonim válasza:
Nem tudott nemet mondani mert nagyon jólesett neki,van ilyen.Az esze talán tiltakozott,de ez kevés volt egy határozott nemhez.Talán abban a pillanatban bármit megengedett volna.
5/14 anonim válasza:
Előfordult már, hogy egy barátommal mindketten nagyon ki voltunk éhezve érintésre, intimitásra, és volt ilyen jellegű összebújás... aztán aludtunk rá egyet, és mindketten rájöttünk, hogy nem lenne jó ötlet továbbmenni.
6/14 anonim válasza:
Én csak annak engedném meg, akibe szerelmes vagyok.
8/14 Molyember válasza:
Pocimon??? : D Biztos, hogy fiú vagy? :)
9/14 anonim válasza:
Én már a vállon lévő kéztől is kínosan érzem magam, nem engedném ennyire. A legjobb fiúbarátomnak se. Senkinek se, a páromat kivéve.
10/14 A kérdező kommentje:
kihagytam, hogy megkérdezten, hogy adhatok e puszit a feje tetejére. Adhattam
2015. aug. 29. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!