Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso randink utan miert tinderezik tovabb?
Figyelt kérdés
Mar a randi elott lattam h eltunt tinderrol, a randin beszeltunk errol, azt mondta h ha komolyabban beszel egy lannyal, akkor torli magat. Ettol kicsit rosszul ereztem magam, mert en meg nem, szoval en is toroltem.
A randi nagyon jo volt, megbeszeltuk a masodikat is es minden nap beszelunk kicsit.
Volt egy megerzesem es kivancsisagbol ujra beleptem, erre kiadta ot....
Ezt most nem tudom hova tenni...
2016. márc. 22. 20:13
1/6 anonim válasza:
Mert több vasat tart a tűzbe, ez a mai módi, pláne ha jól néz ki az illető.
2/6 A kérdező kommentje:
Minek kamuzta azt, hogy o egyszerre csak egy emberrel beszel?
Ez most annyira idegesit
2016. márc. 22. 20:17
3/6 anonim válasza:
Egy randi után már igazán a kezedet is megkérhetné.
4/6 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy törölnie kéne magát első randin, viszont azt sem értem, miért hazudik erről. Én lehet megemlíteném neki viccesen a következő találkozáskor.
5/6 VirágésBence válasza:
Mert ha szóba jön logikusan nem fog azzal indítani, hogy randi után marad tinderen.
6/6 A kérdező kommentje:
Csak ertitek meg nekem volt lelkiismeret furdalasom, mert olyan szepen eloadta, hogy miert nincs mar fent...
Egyelore semmi kedvem talalkozni vele megint.
Fura, mert ma pl alig beszeltunk
2016. márc. 22. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!