Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy 18/lány és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy 18/lány és 28/férfi kapcsolatáról? Működhet?

Figyelt kérdés
Amúgy elnézést a topikért, nem tudtam, hogy ide vagy a tini kapcsolatok témába írjam-e...

2016. márc. 19. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Teljesen szemelyfuggo!

Lehet valaki 30 eves letere is gyerekes,es ugyanúgy lehet akár egy 16-18 éves gyerek felnőtt gondolkodású,ha pl azt az életkorulmenyei megkivanjak!

Nekem az a véleményem,hogy az emberek túl sokat lovagolnak ezen az életkor dolgon. Nyilván vannak szélsőséges esetek,a tiétek nem az!

Ha igazán szeretsz valakit,badarsag lenne egy kis korkulonbseg miatt elhagyni vagy bizonytalankodni,ha amugy minden mas klappol! 10 ev korkulonbsegen nem aggodnek. :) 15+ az már nehezebb tészta... De arra is van bőven pelda!

2016. márc. 20. 14:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm 17 én 43 1.5 éve vagyunk együtt.
2016. márc. 20. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!