Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar tőlem ez a pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem ez a pasi? Többi lent

Figyelt kérdés

Kedden fogunk találkozni,mert eddig még nem ismertük egymást személyesen,csak ismerősökön keresztül,msneztünk telón beszéltünk...és hát láttam h rajong értem,mondja h mindig rám gondol,és tényleg foglalkozik velem...

most beszélgetünk msnen és mondja h megyek parfümöt venni nőit(így szószerint) de nem értem most akkor nekem veszi a parfümöt??? mert h keddig nem lesz nyitva a bolt...de szégyellem megkérdezni ,sztetek nekem veszi???

2010. ápr. 3. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom...egy parfüm szerintem olyan ajándék amit annak veszel akit ismersz, ismered az ízlését. Szerintem ha neked venné akkor megkérdezte volna hogy szerinted a csajoknak milyen parfüm jön be, vagy nemtudom. Első találkozásra perfümöt venni egy csajnak akit még nem is láttál élőben nembiztos h jó ötlet. Én a pasik helyében semmiképp nem igy kezdeném. 17/L
2010. ápr. 3. 11:09
 2/10 A kérdező kommentje:
hát nem tudom,van benne vmi..de látta az expasimat és ő ilyen kis gyúrós macsó volt tele zsével(és vele még mindig jóba vagyok) lehet h csak vele szeretne versengeni...
2010. ápr. 3. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ezt mikor írta? Csak mert a férfiaknál ez egy szezonális dolog. Mikor közeleg a húsvét, akkor könnyebben fellelhetők a drogériákban, a női parfümök környékén.

Tehát szvsz locsolkodni megy. ;)

2010. ápr. 3. 11:14
 4/10 A kérdező kommentje:

hát most írta úgy 10perce..de am igazad van a locsolodassal kapcsolatban..erre nem is gondoltam..:D:D:D

irjatok mégg

2010. ápr. 3. 11:16
 5/10 A kérdező kommentje:

de most mér irja nekem h nőit????

hát nem lett vna elég annyi h megyek majd jövök...neem értem..segitsetek!!!

2010. ápr. 3. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Gondolom azért írta, hogy nőit, mert ez egyben egy kérdés is volt, hogy hozzátok lehet-e menni locsolkodni. Nem mindenhol tartoznak a szívesen látott vendégek közé a locsolók.

Amúgy miért? Jobban örülnél neki, ha OldSpice-al fújna le? :))

2010. ápr. 3. 11:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Amúgy ha annyira kínoz a kíváncsiság, akkor kérdezz rá az illatára, ha visszajött.
2010. ápr. 3. 11:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Nemnem én mondtam neki h nem leszünk itthol...

Kérdezzek rá az illatrA?? ezt hogy érted ?

2010. ápr. 3. 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Úgy értem, hogy: "Nah? És milyen illatú parfümöt vettél?"

Erre Ő le fogja írni az illatát is, meg azt is, hogy minek vette. (Vagyis nagy valószínűséggel.)

De mint írtam, nem hiszem, hogy félned kéne attól, hogy neked veszi. Gondolom akkor a megemlítésével csak arra utalhatott, hogy megy locsolkodni és esetleg Ő is unalmasnak találja a dolgot, de azért megy. Vagy nem tudom. :)

2010. ápr. 3. 11:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Jah értem:))Köszi rendes vagy..
2010. ápr. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!