Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar tőlem ez a pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem ez a pasi? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akit egy közös ismerős révén ismertem meg. Ő kezdeményezte az első randit. Nagyon jó vele, sokat beszélgetünk, gyakran ír sms-t, email-t. Már túl vagyunk a 4. randin is, minden tök szupi, de még mindig semmi testiség. Egy csók se... Ennyire félénk lenne, hogy nem mer kezdeményezni?

Én:18/L, Ő:26/F

2010. febr. 26. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

lehet h félénk vagycsak barátkozni akar veled.

vagy lehet hogy egy medvedisznóember.

2010. febr. 26. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy arra vár,hogy egyértelműen jelezd,hogy neked ő kell?!Vagy csak sima baráti találkozásnak tekinti?

18/L

2010. febr. 26. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Félénk a pasi!! Teperd le!!
2010. febr. 26. 14:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy csak baráti kapcsolatot szeretne. Emailben pl gyakran tesz kétértelmű megjegyzéseket.

Szerintem félénk és nem tudom ezt hogyan kezeljem. Ha leteperem megijesztem, nem?

Köszi az eddigi válaszokat!

2010. febr. 26. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy egy hete kavartam egy félénkebb sráccal, ő sem mert megcsókolni...barátnőm beszélgetett vele onnan tudtam meg mik a szándékai. Beszélgetés közben húzodj hozzá közelebb, nézz a szemébe és csókold meg! Hidd el, vesztenivalód nincs.
2010. febr. 26. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak félénk és lehet épp azért félénk mert nem adtál neki jeleket! Az előttem szóló ötlete jó :)
2010. febr. 26. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:
óhh én is hány nőt elszalasztottam, mert félénk voltam! Ha ők megcsókoltak volna, megjött volna az önbizalmam!!Csókold meg Te!!
2010. febr. 26. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Szegény pasi honnan tudhatná hogy te többet akarsz?Nem vagyunk ám gondolatolvasók:D

Utalj rá hogy csókoljon meg, aztán megcsókol és a többi jön magától.

2010. márc. 2. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Vagy csak szeret megfontoltabban haladni, és nem akar rögtön letámadni. Lévén, h van köztetek 8 év korkülönbség, talán nem biztos abban sem, h te mit szeretnél.

Sztem a legegyszerűbb, ha te is kétértelmű, vagy nem is annyira kétértelmű utalásokat teszel neki. :)

Aztán lesz, ami lesz. Sztem teremts olyan helyzetet, h ha lesz rá lehetősége, megcsókoljon, vagy megfogja a kezed, de ne teperd le, meg ne próbáld megcsókolni te őt. :)

2010. márc. 3. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!