Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (ha lehet értelmes válaszokat)
Szia!
Hát nekem lenne 1 ötletem: HOzd zavarba.
És hogy hogyan...? Hát csinálj és/mondj olyant előtte, amitől zavarba jön, vagy imponál neki.
Például menj el előtte egyszer nyalókával, és lassíts le, amikor ránézel. Lassan nyald a nyalókát, ne úgy, mint egy óvodás. (nem is kell nyalni sem, csak félig legyen a szádba, de a szád legyen nyitva, a fejed picit lehajtva, de a szemeddel egyenesen nézz bele az övébe !)
F20
ő köszi. xD
hát nem tudom ezt most elképzeltem, ezt a nyalókás szitut és röhögtem egyet magamon. de megpróbálok majd valami ilyesmit :D
Nyalóka..hmm xD LOL
Am...SZUGERÁLD!!! :D ha rád nézz nézd sokáig és gondolj arra erősen hogy "gyere ide, szólits le" stb :D
Egyszer csak észre veszi magát :D Keresd a szemkontaktust :D ~^.^~
Istenkém, ha most lehetnék fiatal.
ne várd az alkalmat. teremtsd meg.
1. nemtudom, h ismered e egyáltalán a srácot. ha nem, pl tökjó stratégia mindig köszönni neki, amikor találkoztok. néhány alkalom után ő jön oda hozzád, hogy honnan ismeritek egymást. vagy meg is kérheted egy közös ismerősötöket, hogy mutasson be titeket egymásnak. tiszta sor.
szociálpszichológiai tény, hogy akikkel gyakrabban kontaktusba kerülünk, azokat a személyeket jobban kedvelljük.
2. ha az alap ismerkedésen túl vagytok, akkor próbálj meg vele beszélgetni. ez akkor a legjobb, ha van közös érdeklődési területetek. (mindig van, pl filmek zene, stb)
szociálpszichológiai tény: a hasonló érdeklődésű emberek jobban kedvelik egymást.
3. ha valami csalafintaságon töröd a fejed "leszólitás" címén, ügyelj arra, hogy férfi maradhasson. pl ne hívd randira, ehelyett erősitsd meg a férfi szerepben. pl adj oda neki egy bontatlan kólásüveget, h létszi kinyitnád? amikor kinyitja dícsérd meg, hogy milyen erős a keze. és folytatódhat is a beszélgetés. sportolsz vmit? stb... a lényeg a kezdet már megvolt. hasonló pl az is , ha mondjuk esti órákban megkéred, h kísérjen el vmeddig, met félsz egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!