Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorgalmas, keményen dolgozó, rendes, kedves, okos lányok, ti összejönnétek egy semmirekellő, gazdag, elkényeztetett, lusta fiúval?
ha a csaj összejön veled, akkor egy golddigger, bár szerintem pont egymásnak valók lennétek.
Tapasztalataim alapján erre eléggé jó esély van, az ambiciózus csajok általában golddiggerek, és a pénzedet használják a saját céljaik elérésére. Az elkényeztetett semmittevéket meg általában csak az érdekli, hogy a csajjal meg lehessen jelenni, utazgatni lehessen és jól dugjon, és nem állnak az ambiciói útjába.
könnyen lehet, hogy neki megér pár menetet a sok pénz meg a saját ambicióinak a beteljesedése.
egyszóval szerintem hajts rá, ebből simán kijöhet valami!
Nem ertem ezt az utalkozast, utolso. Azert nem semmirekello, mert CSAK. Senki nem az.
Kerdezo, neked sok sikert kivanok az uj elhatarozasodhoz, es remelem, megtalalod azt a lanyt, aki boldogga tud tenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!