Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14éves vok, és az egyik haverom (15éves) és a barátnőm járnak, de a haverom közbe nekem csapja a szelet, de én nem akarom őket szétszedni, de én is nagyon belezúgtam a haveromba, és még nem járunk de leakarunk feküdni, tegyük meg?
14 évesen képes lennél ilyenre vetemedni?
1, ha nem akarsz közéjük állni, akkor abban se légy benne, hogy pont veled csalja meg a haverod a barátnődet.
2, egy kicsit nem vagy te még ehhez fiatal? Tudom sajna a mai világban elég fiatalon ágyba bújnak a még mondhatni gyerekek. Aztán meg ha nem vigyáznak eléggé jajognak, hogy most mi legyen, még én is gyerek vagyok, de babát várok?! Na meg ha vigyáznak is becsúszhat...
Amúgy meg szeretnél egyéjszakás kaland lenni? Mert ha ilyen a srác nem lennél több! Nem szeretetből vinne ágyba, csak, hogy kielégítsd...oda se figyelne rád fáj e neked, vagy sem!
Igaza van annak, aki azt írta, hogy te még inkább barbie-zz.
B.asszus. Igen eléggé kusza. De nagy nehezen ki lehet hámozni mit akar.
Inkább nyelvtant tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!