Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vele találkoznátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laci911 kérdése:

Vele találkoznátok?

Figyelt kérdés
[link]
2016. márc. 11. 20:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Túlzás ahogy kinéz.
2016. márc. 11. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Arcra helyes (mar amit latok belole), de testre nem jon be, tul izmos. Ennek a fele is eleg lenne.
2016. márc. 11. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem nézek ki rosszul, de mellette komolyan kisebbrendűségi érzésem lenne. Ennyi. Emiatt nem. Folyamat félnék, hogy talál jobbat. Nekem nem kell ez a stressz. :D
2016. márc. 11. 22:58
 14/16 rrrrrreennnnn ***** válasza:
53%

Ebben az ipsében mi férfiassàg van?

A Tescoban àrulnak ilyen jàtékokat. Pont ìgy néznek ki, mint ez a mű csòka.

Egy férfi nem itt kezdődik. Természetesség, tudod...

Nem ilyen tök szőrtelen test. Olyan, mint egy csùszò-màszò. Jajj.

2016. márc. 11. 23:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem. Tutira kiborulna, hogy minden nap szexelni akarok, ha mar elettarsak vagyunk. Szoval kiborulna, h miattam leepul az izomzata, mert szexelunk naponta. Ismerem az ilyeneket. Grammra merik a kajat, kokszolnak , idegbetegek , allandoan magukat nezik a tukorben.

Amugy gyonyoru izomzat, de nagyon sok munka van benne es a fenntartasa is kin keservvel lehetseges. Magyarul sokat foglalkozik magaval a kulsosegek miatt.

A szemlelet miatt egy kuzdosportossal tudok inkabb azonosulni. Az izom mogott nekem fontos az allokepesseg.

N

2016. márc. 12. 01:47
 16/16 wiWell ***** válasza:
Szerintem undorító ahogy kinéz, ennek az izommennyiségnek a negyede is boven elég lenne. Mintha gumiból lenne...
2016. márc. 12. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!