Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem túl nagy a korkülönbség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl nagy a korkülönbség? Ti találkoznátok vele?

Figyelt kérdés

A csaj 20 éves, én 27 vagyok, szóval van ez a "kis" korkülönbség közöttünk... kb. fél éve láttam először/legutoljára, egy-kétszer cseteltünk semmitmondó dolgokról, de nem találkoztunk azóta. Nem tudom, egyszerűen (már) nem vagyok benne biztos, hogy akarok-e, akarjak-e valamit is ettől a lánykától. Attól is félek, hogy nem tudnánk miről beszélgetni a randin. Ti mit csinálnátok a helyemben? Olyasminek tűnik (persze nem ismerem, de első benyomás...): egy kislány, aki (öntudatlanul) játssza a "vagány" lányt: nyáron stoppol... cigizik, stb., közben a szemében meg nem ez a "hippi" élet tükröződik. :) Bocs, elég idióta a megfogalmazás... de biztos ismertek hasonlót. Szerénynek tűnik, de nem úgy viselkedik, vagy vagánynak tűnik, de mégis szerény-szolidan viselkedik. Pl. a számát meg sem adta, mondván, hogy "én nem olyan lány vagyok".

Legszívesebben csak lefeküdnék vele, ezt diktálja az ösztönöm, de ő sem ilyen lány, én sem ilyen vagyok, szemét meg nem akarok lenni...

2013. febr. 9. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz tőle semmit, mert feltetted ezt a kérdést. Ha akarnál tőle valamit, akkor nem érdekelne a korkülönbség.
2013. febr. 9. 14:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Más válasz esetleg?
2013. febr. 9. 17:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Nincs. Ez enyémbe benne volt minden.:D
2013. febr. 9. 17:30
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem volt benne. :) De kösz, hogy válaszoltál!

Érdekel is, meg nem is, van ilyen. Nem tudom, mit csináljak.

2013. febr. 9. 17:45
 5/12 anonim ***** válasza:

Hagyd!

Ha nem vagy 100%-ig biztos benne, hogy érdekel, hagyd. Ha összejönnétek, és akkor jössz rá, hogy nem is érdekel igazán, amikor ő esetleg már komolyan gondolja, akkor sokkal fájdalmasabb lenne.

2013. febr. 9. 20:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Közben a barátok tanácsa, h. találkozzam vele párszor, próbáljak meg vele lefeküdni, mert utána másképp fogok hozzáállni. Ez igaz? Lehet, h. van benne valami?
2013. febr. 10. 01:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Hmm?
2013. febr. 10. 12:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Most akkor hogy csináljam? Írjak neki? Találkozzam vele?
2013. febr. 10. 16:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szemét lennél ha csak le akarnál feküdni vele... inkább ne találkozz vele, ne törd össze a szívét. Lehet, hogy neki már az első randin nagyon bejönnél. Nekem pont így törték össze a szívem...
2013. febr. 14. 00:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért lenne sok? :D Ismerek olyanokat akik között 1O év is van .. na és 27 évesen a leg jobb dolog amit tehetsz egy 2O éves csajjal vagy.. finom feszes.. Hmmmmm!!!! egyátalán nem sok a 2O éves lányok ugy gondolkodnak hogy 2O-28 között kb még örülne is egy komolyabb és éretteb férfinak a nőknek nem kisfiú kel hanem egy férfi.! Vágd gerincre..! ;)
2013. febr. 14. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!