Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl nagy a korkülönbség? Ti találkoznátok vele?
A csaj 20 éves, én 27 vagyok, szóval van ez a "kis" korkülönbség közöttünk... kb. fél éve láttam először/legutoljára, egy-kétszer cseteltünk semmitmondó dolgokról, de nem találkoztunk azóta. Nem tudom, egyszerűen (már) nem vagyok benne biztos, hogy akarok-e, akarjak-e valamit is ettől a lánykától. Attól is félek, hogy nem tudnánk miről beszélgetni a randin. Ti mit csinálnátok a helyemben? Olyasminek tűnik (persze nem ismerem, de első benyomás...): egy kislány, aki (öntudatlanul) játssza a "vagány" lányt: nyáron stoppol... cigizik, stb., közben a szemében meg nem ez a "hippi" élet tükröződik. :) Bocs, elég idióta a megfogalmazás... de biztos ismertek hasonlót. Szerénynek tűnik, de nem úgy viselkedik, vagy vagánynak tűnik, de mégis szerény-szolidan viselkedik. Pl. a számát meg sem adta, mondván, hogy "én nem olyan lány vagyok".
Legszívesebben csak lefeküdnék vele, ezt diktálja az ösztönöm, de ő sem ilyen lány, én sem ilyen vagyok, szemét meg nem akarok lenni...
Nem volt benne. :) De kösz, hogy válaszoltál!
Érdekel is, meg nem is, van ilyen. Nem tudom, mit csináljak.
Hagyd!
Ha nem vagy 100%-ig biztos benne, hogy érdekel, hagyd. Ha összejönnétek, és akkor jössz rá, hogy nem is érdekel igazán, amikor ő esetleg már komolyan gondolja, akkor sokkal fájdalmasabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!