Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány mit tegyek?

Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok és nagyon tetszik az osztálytársam egyszerűen imádom mindig olyan kedves és mosolygós és annyira aranyos.9.-ben még annyira nem tűnt fel sw 10.ben egyszerűen megőrülök érte. Minden nap rá gondolok és nem tudok tőle szabadulni. A gond hogy sajnos most lett barátja és 2 évvel idősebb nálam. Én 16 vagyok ő pedig 18 :( Lehet még egy ilyen gyöngyszemnél esélyem így? Sajnos nem vagyok túl beszédes típus de próbálgatok vele beszélgetni de valahogy nem tudok neki imponálni szerintem. Kérlek segítsetek jó tanácsokkal.

2013. jan. 12. 20:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Egyszerűen mindentől elment a kedvem, semmi nem tud lefoglalni és bármit is csinálok csak rá gondolok.
2013. jan. 12. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy van 2 év különbség köztetek ha egy osztályba jártok? Bukott a csaj?
2013. jan. 12. 20:47
 3/8 anonim válasza:
Próbálj meg mosolyogni rá, és jófej lenni vele. Persze esély az mindig van, és ha tényleg tetszik akkor küzdj érte, mert a barátjával sem lesznek örökké együtt. :))
2013. jan. 12. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem nem bukott.
2013. jan. 12. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne add fel és dugd meg!
2013. jan. 13. 09:56
 6/8 A kérdező kommentje:
NEM akarom megdugni!!! Csupán a társaságát szeretném élvezni!
2013. jan. 13. 10:54
 7/8 anonim válasza:
sztem legyél vele kedves, nyugodtan beszélgess vele de ne nyomulj! Valentin-napra esetleg névtelenül küldhetnél neki valamit, bár ez nem biztos hogy jó ötlet. A lényeg hogy várj türelemmel!!!!!
2013. jan. 13. 23:49
 8/8 anonim válasza:
Figyelj...ne nyomulj rá annyira ha van barátja, mert esélyes, hogy a srác beveri a képed...Legyél türelmes!Várdd meg amíg szakítanak, de amúgy is előtted az élet, nem kell egy lánynál leragadni:)
2014. júl. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!