Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúkhoz szólna a kérdésem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúkhoz szólna a kérdésem. Milyen ideális külsővel menjen el a lány, akivel randiznátok?

Figyelt kérdés
Szóval a külső megjelenésre gondolok. Milyen ruhát vegyen fel, cipőt, smink, haj milyen legyen? Ha lehet kort is írjatok.

2013. jan. 11. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt inkább lányoktól kéne kérdezni, jobban értenek a női viseletekhez.:)
2013. jan. 11. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha már randira el vagy hívva, akkor a külsőd miatt ne aggódj.

Szolid smink, nőies cipő, frissen mosott haj. Ennyi az én ideálom.

2013. jan. 11. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ hova megyünk, és mit csinálunk.

Pl: ha vacsorázni megyünk, akkor a hely nívójához mérten. Ha épp olyan helyre szervezem a randit, ahol mozogni kell, (erdei túra) akkor tökéletesen megfelel a terepnaci bakanccsal, zöld pulcsival.

A lényeg, hogy mindig a helynek megfelelően öltözzön. Bár engem az sem zavarna ha az erdőbe kisestélyibe jönne csak baromi nehéz lenne tűsarkúban sétálni... XD

2013. jan. 11. 22:20
 4/8 Thom12 ***** válasza:
63%

Úgy mint, a suliba, boltba, munkahelyre!

Én nem arra vagyok kíváncsi, hogy egy

lányt hogy lehet elcsúfítani! Hanem

arra, hogy természetes állapotában milyen.

Tudod reggel nagyon szar boszorkány

mellett ébredni! A belsö tulajdonságokra

is így értem! Nem egy kitanult szinésznőt

akkarok, hanem azt, hogy add önmagadat!

Mivel a mai világba mindenki, számító,

hazug, szinész, ezért sírtok itt a tönkrement

kapcsolatokró, bunkó pasikról, ribanc,

beképzelt lányokról! Talán vissza kéne

szállni a földre emberek!!

2013. jan. 11. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
én is azt mondom úgy mint pl iskolába vagy akárhova máshova megy... alapozó nem kell, mi a f*sznak xd max kis szemfesték de az is attól függ hogy áll az illetőnek.. amúgy semmi extra ( ruha nyilván helytől függ de na..)
2013. jan. 11. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Pasitól függ. Én például - kövezzetek meg érte - legjobban azt szeretem, ha nincs kisminkelve, és olyan ruhában jön, amiben kényelmesen érzi magát. Ennek ellenére a legtöbb magára keni a fél sminkkészletét, Kiss együttesre hasonlító módon, valamint végigszerencsétlenkedii a randit magassarkúban. Na, nekem ez kiábrándító.
2013. jan. 12. 02:45
 7/8 anonim ***** válasza:
attól függ ha jól nézel ki karcsú a derekad nincs pocakod akkor tasthez simuló egybe ruha harisnyàval
2013. jan. 13. 02:10
 8/8 anonim ***** válasza:
mar dogos vagy mert randirahivtak tulsok sminket ne eppen egy kicsi az eleg es olyan ruhaba ami adja az idomaid persze nem tul kihivoan de azer ne tuloltozve az ileto fiutol fugg de az bisztos hogy elpirul a gyonyoru latvany latan
2013. szept. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!