Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlagtól magasabb tini lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagtól magasabb tini lányok! Zavarna titeket, ha a férfi, aki FB-on írt rátok, élőben néhány centivel alacsonyabb lenne nálatok? Mennyit "engednétek" neki magasságból?

Figyelt kérdés
177, 180, 185 cm, stb.

2016. márc. 11. 17:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Jézusomnak üzenném, hogy legyen szíves olvassa el újra a hatodik hozzászólás(oma)t, annak is a legvégét, mielőtt újabb hülyeségeket írna - ott találni fog a belső értékekre és az őszinte szeretetre vonatkozó utalásokat. Csak, hogy a félreértéseket elkerüljük.

Illetve mondanám neki még a következőket is:

Nem szeretnék felsülni.

De ha szerinted kedves utolsó ezzel az aprócska problémával nem fogok, hiszen ez semmiség - a szavaidból ezt vettem ki - annak csak örülni tudok! ;)

2016. márc. 11. 19:35
 12/18 anonim ***** válasza:

@kerdezo: Jezusom vagyok:-))

Szoval nem tudom masok hogy vannak vele de en nem centikben merem a parkapcsolataimat, volt mar 160 centis pasim aki nem erte el a sajat felso polcat es volt kar ket meter magas is akinek rendszeresen a honalja alatt volt a fejem:-)))

Ha valaki bejon szellemileg, lelkileg, fizikalisan akkor engem nem zavar h hany centi, max ot frusztalra, de engem nem:-))A jelenlegi pasim 177 ami furcsa mert ilyen koztes meg nem volt:-)

Szoval ezert irtam ironikusan azt amit irtam, mert elmepzelni nem tudom h embereknek ez komolyan szamit. Nem fogom eletem szerelmet elszalasztani csak azert mert 10 centivel alacsonyabb nalam:-)) Egyebkent 175 vagyok:-))

2016. márc. 11. 19:42
 13/18 1112 ***** válasza:
2-3 centi, többet nemnagyon.
2016. márc. 11. 19:44
 14/18 1112 ***** válasza:
Ja várjál, bocsi, 13. vagyok, én csak 3 centivel alacsonyabb, mint a legelső a felsorolásodban.
2016. márc. 11. 19:46
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm Jézuso... Vagy inkább stílszerűen Máriám? :) Minden tiszta! McBeszéltük. De látod van azért olyan is, akit csak zavar, ha Orcakönyves ráírás után élőben kiderülne, hogy az aranyifjú hódító háromnál több centimetrovával pöttömebb lenne, mint ő. Utolsó! (Tizenhármas) Ezt úgy értsem, hogy te 174 vagy? Ha igen, akkor megértem a maximum hármadat, hisz neked bőven van lehetőséged válogatni.

Na de egy égi meszelőnek? Gondolom 180+ leányzóknál ez is közre játszhat (mármint, hogy emiatt ők talán még ennél is kicsivel engedékenyebbek).

2016. márc. 11. 20:10
 16/18 1112 ***** válasza:
Hát igen, lehet. (13.vagyok) Jaj, most eszembe jutott, középsuliban volt egyszer olyan, hogy szünetben úgy jött be a folyosóról egyik akkori osztálytársam, hogy egy fiú meg egy lány úgy járkálnak a folyosón, hogy "Megyünk anyukámmal!":D És akkor mondta, hogy de legalább ne simán fognák egymás kezét, hanem ilyen módon, így mutatta, hogy egyiknek az ujjai a másiknak az ujjai között vannak, és fordítva is:)
2016. márc. 11. 20:21
 17/18 1112 ***** válasza:
*hú de Úristen, nem gúnyolódni akartam, az távol álljon tőlem, csak így visszagondolok, milyen vicces volt, ahogy mate-em mesélte:)
2016. márc. 11. 20:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddigi válaszaitokat! :)
2016. márc. 13. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!