Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szerettek, ha mi az a bizonyos első mondat? (LENT! )
szóval itt most lányok válaszaira lennék kíváncsi.az érdekelne,h mit szerettek,h mi legyen az a bizonyos első mondat,mert gondolom nem nagyon szeretik a lányok a gagyi "kezdőmondatokat".remélem érhető a kérdés :)
és kérlke írjatok kort is :)
Szerinted pont a WoWra fog gerjedni?
( Am kitudja lehet ha neked bejött. ) :D
Egyáltalán nem az számít, hogy mit mondasz... Egyszer volt, hogy a csaj a pultnál harmadjára jött nekem a tömegben... ráfordultam, megemeltem az ujjam, persze mosolyogtam rá, és lazán csak ennyit mondtam: "Már ne haragudj édesem, ne gyere már nekem folyton, mert sajnos, de nekem is van térfogatom."
Bejött...
köszi az eddigi válaszokat.ott tartunk,h ő meccsen ponpom lány,én meg egy b-középnek egy eléggé elit keménymag részében vagyok,és még nem nagyon volt lehetőségem beszélni vele,de szombaton meccs ^^
amúgy max a stadion előtt tudok vele találkozni,és úgy kellene valamit mondanom.Tudom,hogy az első mondatra senki sem emlékszik,de akkoris :D
amúgy meg hogy kezdjem?"Szia!XY vagyok,25 éve gépészmérnök!"(egyébként 16 éves vagyok :D ).ez mind szép és jó,de áhh.itthon egészen elmosolyodom rajta,de kül nemiszem,h ezt mondanám.
még jópárszor átolvasom amiket írtatok,és akkor majd vhogy menni fog az az "első mondat",a többi már megy nálam,mint a karikacsapás. ;)
amúgy ebben a helyzetben milyen első mondatot tudnátok ajánlani? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!