Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit szerettek, ha mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szerettek, ha mi az a bizonyos első mondat? (LENT! )

Figyelt kérdés

szóval itt most lányok válaszaira lennék kíváncsi.az érdekelne,h mit szerettek,h mi legyen az a bizonyos első mondat,mert gondolom nem nagyon szeretik a lányok a gagyi "kezdőmondatokat".remélem érhető a kérdés :)

és kérlke írjatok kort is :)

2010. ápr. 1. 23:12
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Szia! Cukor ment a szemedbe??Mert olyan édesen nézel..:):P
2010. ápr. 7. 19:41
 22/29 anonim válasza:
73%
szerintem legyen az az első mondat hogy: SZia! Delaran vagyok 80-as Szintű paladin! Full Deadly Gladiatorban (AGYISZINT):D Nem am valami olyasmi kéne hogy SZIA! Jössz d*gni?
2010. ápr. 7. 20:19
 23/29 anonim válasza:
100%

Szerinted pont a WoWra fog gerjedni?

( Am kitudja lehet ha neked bejött. ) :D

2010. ápr. 7. 20:27
 24/29 anonim válasza:
hát ha egy srác WoWos szöveggel akarna felszedni először tuti körberöhögném... xD nem kigúnyolásból... nekem bejönne, szeretem a humoros srácokat :) egy jó vicc a legrosszabb napokon is mosolyt csal az ember arcára :)
2010. ápr. 7. 20:59
 25/29 anonim válasza:
ja am 18/L :)
2010. ápr. 7. 21:01
 26/29 BlackSword ***** válasza:

Egyáltalán nem az számít, hogy mit mondasz... Egyszer volt, hogy a csaj a pultnál harmadjára jött nekem a tömegben... ráfordultam, megemeltem az ujjam, persze mosolyogtam rá, és lazán csak ennyit mondtam: "Már ne haragudj édesem, ne gyere már nekem folyton, mert sajnos, de nekem is van térfogatom."

Bejött...

2010. ápr. 7. 21:09
 27/29 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat.ott tartunk,h ő meccsen ponpom lány,én meg egy b-középnek egy eléggé elit keménymag részében vagyok,és még nem nagyon volt lehetőségem beszélni vele,de szombaton meccs ^^

amúgy max a stadion előtt tudok vele találkozni,és úgy kellene valamit mondanom.Tudom,hogy az első mondatra senki sem emlékszik,de akkoris :D

amúgy meg hogy kezdjem?"Szia!XY vagyok,25 éve gépészmérnök!"(egyébként 16 éves vagyok :D ).ez mind szép és jó,de áhh.itthon egészen elmosolyodom rajta,de kül nemiszem,h ezt mondanám.

még jópárszor átolvasom amiket írtatok,és akkor majd vhogy menni fog az az "első mondat",a többi már megy nálam,mint a karikacsapás. ;)

amúgy ebben a helyzetben milyen első mondatot tudnátok ajánlani? :)

2010. ápr. 8. 06:14
 28/29 A kérdező kommentje:
egyébként ha nem ilyen helyzetben lennénk,akkor simán be tudnám tolni azt,h: "Szia!Mondd,mi véletlenül nem járunk két különböző iskolába?"sztem ez is vicces,de nem ebben a helyzetben :)
2010. ápr. 8. 06:25
 29/29 anonim ***** válasza:
Én régebben WoWoztam xDD 15/L
2012. nov. 10. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!