Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19 évesen nem csókolóztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen nem csókolóztam, nem voltam nővel, nem volt barátnőm, és ez szarul is esik. Ciki? (Mármint a mondat első fele)

Figyelt kérdés

Minden vágyam egy barátnő, a lányok bírják is a szövegem, de csak ennyi. Még nem sikerült senkit felszednem, és már szeretnék. Szerintetek ciki a dolog?

(Azon ismerőseim száma, akikkel jóban is vagyok 65%-ban a női nemhez tartoznak. El tudom őket szórakoztatni, de összejönni egyik sem akar velem. :S)

2010. okt. 20. 19:59
1 2
 1/13 Moszuke ***** válasza:

2fajta férfi ember van

a barát és a pasi.

te barát vagy. ilyen-olyan okokból.

ciki? nem.. az a ciki, hogy ezen rágódsz

2010. okt. 20. 20:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem ciki.
2010. okt. 20. 20:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Azért rágódom ezen, mert én már rendes kapcsolatra is vágyom, nem csak puszta barátságra! :S
2010. okt. 20. 20:06
 4/13 anonim ***** válasza:
22 évesen nem csókolóztam, nem voltam fiúval, nem volt barátom és ez szarul is esik. Ciki? Én sokszor már elásnám legszívesebben magamat, látod van aki még rosszabb helyzetben van. Neked van még bőven időd. Jó tudom, ha úgy vesszük nekem is :D lány vagyok amúgy.
2010. okt. 20. 20:13
 5/13 A kérdező kommentje:

Bár, itt, ami a legjobban be tesz nekem, hogy volt egy lány... A Lány... vele különösen jóban voltam, és udvaroltam is neki, jól indult a dolog, MÁSFÉL évig udvaroltam neki, erre egy olyan gyerekkel jött össze, aki alig egy napja ismert meg...

A legszebb, hogy nem bírták egy hétig sem. A lánnyal azóta is jóban vagyunk, de már nem vagyok nála az első helyen... sőt az első sokban sem barátilag. Társaságban eddig én voltam a fő, most már bárkire előbb figyel, mint rám... szó szerint bárkire. (De hangsúlyozom, nem vagyok rosszban!)

És itt a gond. Már beleéltem magam a még létre sem jött kapcsolatba, és most egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. A csajon már túl tettem magam, de most már minden áron egy kapcsolatra vágyom! :S

2010. okt. 20. 20:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet nálam is

Visszagondolva talán túl jófej meg rendes vagyok velük ezért csak barátnak tartanak...

2010. okt. 20. 20:42
 7/13 anonim ***** válasza:
ja 18F
2010. okt. 20. 20:43
 8/13 anonim ***** válasza:
írj privit
2010. okt. 20. 21:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak: nem lehet, nincs kint a link! :S
2010. okt. 20. 21:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne barátként bánj a csajokkal, hanem férfiként! Csipkelődj velük, ne félj a szexről beszélni velük! Persze nem bunkó stílusban, csak érzékeltesd velük, hogy férfi vagy és nőként tekintesz rájuk. Ültesd el a nő fejében a szex gondolatát veled! Ha beszélgetsz egy lánnyal, érintsd meg. Pl, ha valamin nevettek, karold át, érj hozzá. Ha valami fontosat, bizalmasat mondasz, érintsd meg a karját, kezét. Ha megdicséred a haját, érintsd meg azt is. Legyen köztetek fizikai kontaktus. Ezek minden emberben erős vonzalom generáló dolgok.
2010. okt. 20. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!