Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen nem csókolóztam, nem voltam nővel, nem volt barátnőm, és ez szarul is esik. Ciki? (Mármint a mondat első fele)
Minden vágyam egy barátnő, a lányok bírják is a szövegem, de csak ennyi. Még nem sikerült senkit felszednem, és már szeretnék. Szerintetek ciki a dolog?
(Azon ismerőseim száma, akikkel jóban is vagyok 65%-ban a női nemhez tartoznak. El tudom őket szórakoztatni, de összejönni egyik sem akar velem. :S)
2fajta férfi ember van
a barát és a pasi.
te barát vagy. ilyen-olyan okokból.
ciki? nem.. az a ciki, hogy ezen rágódsz
Bár, itt, ami a legjobban be tesz nekem, hogy volt egy lány... A Lány... vele különösen jóban voltam, és udvaroltam is neki, jól indult a dolog, MÁSFÉL évig udvaroltam neki, erre egy olyan gyerekkel jött össze, aki alig egy napja ismert meg...
A legszebb, hogy nem bírták egy hétig sem. A lánnyal azóta is jóban vagyunk, de már nem vagyok nála az első helyen... sőt az első sokban sem barátilag. Társaságban eddig én voltam a fő, most már bárkire előbb figyel, mint rám... szó szerint bárkire. (De hangsúlyozom, nem vagyok rosszban!)
És itt a gond. Már beleéltem magam a még létre sem jött kapcsolatba, és most egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. A csajon már túl tettem magam, de most már minden áron egy kapcsolatra vágyom! :S
Ugyanez a helyzet nálam is
Visszagondolva talán túl jófej meg rendes vagyok velük ezért csak barátnak tartanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!