Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szerettek, ha mi az a bizonyos első mondat? (LENT! )
szóval itt most lányok válaszaira lennék kíváncsi.az érdekelne,h mit szerettek,h mi legyen az a bizonyos első mondat,mert gondolom nem nagyon szeretik a lányok a gagyi "kezdőmondatokat".remélem érhető a kérdés :)
és kérlke írjatok kort is :)
Gondolom a megszólításnál.
"Kezdhetnénk egy második mondattal?" (Rózsaszín sajt c film)
22/f
Szerintem az első mondat legyen a : Hello! vagy a Szia! A második legyen a neve , majd: nekem 22 centi.
Egybe igy : Szia! Béla vagyok ! Nekem 22 centi!
Nekem ez tetszene !23
ha egy olyan embertől hallom azt a bizonyos első mondatot, akitől jól esik, és ezesetben csak egy van, akkor akármi is legyen az örülök neki. :D illetve nem bármi, tehát akármi ami normális
bocs ezt jobban nem tudtam megfogalmazni késő van
78/L
köszönöm az eddigi válaszokat :)
-ez a Kezdhetnénk a második mondattal nagyon üt :D -
az első mondattal arra céloztam,h mit mondjak neki először,amikor még nem is beszéltem vele egyszer sem. :)
Helló! Hát nekem a legjobb az volt, amikor odajött, felsegítette rám a kabátot, rám nézett, félelmetesen jóképű volt :):) Utána megkérdezte, hogy van-e valakim :):) Utána elkérte a telefonszámom :):)
Nem volt kezdő udvarlásban, látszott is, egyszerűen profi volt :):)
00:36 nem elolvasnák,hanem elolvadnék ;)
amúgy még nem volt lehetőségem beszélgetni a csajjal,úgy mivel indítsak?Mert nagyon kedves kis indítás ez a "Szia!Olyan aranyos vagy.",de így elsőre,amikor még nem is beszélgettem vele,akkor is indíthatok így?
előre is köszi mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!