Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoznál egy olyan személly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznál egy olyan személlyel, akinek van párja?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés.

Villámrandi: megbeszélitek most a randit, összefuttok valahol a városban, miközben a párotok épp egy másik kerületben tartózkodik... Beszélgettek, csókolóztok, akár több is lehet a dologból. Néhány óra. Aztán elfelejtitek. Miért ne?

2016. márc. 5. 21:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem volt ebben semmi kitérés, csak azt hittem, magától értetődő volt az előző válaszomból, hogyan reagálnék. De akkor most tessék, a gyengébbek kedvéért leírom konkrétabban :) Én egy ilyen helyzetben nem a harmadikat hibáztatnám, hanem legfeljebb a páromat, aki mellettem mást keresgélt. És továbbra is azt mondom, hogy akit lehet, csak azt tudják vinni, úgyhogy nem hisztiznék, és valószínű sokáig nem is keseregnék miatta, mert ott már akkor rég nem volt jó valami. Hát ezt csinálnám.

Amúgy meg... "kisanyám"..? Mégis hány éves vagy te, hogy ilyen szavakat használsz? Én eddig ilyet csak a filmekben hallottam a kiélt qváktól.

2016. márc. 6. 00:19
 22/29 anonim ***** válasza:

"Nem volt ebben semmi kitérés, csak azt hittem, magától értetődő volt az előző válaszomból, hogyan reagálnék. De akkor most tessék, a gyengébbek kedvéért leírom konkrétabban :) Én egy ilyen helyzetben nem a harmadikat hibáztatnám, hanem legfeljebb a páromat, aki mellettem mást keresgélt. És továbbra is azt mondom, hogy akit lehet, csak azt tudják vinni, úgyhogy nem hisztiznék, és valószínű sokáig nem is keseregnék miatta, mert ott már akkor rég nem volt jó valami. Hát ezt csinálnám.

Amúgy meg... "kisanyám"..? Mégis hány éves vagy te, hogy ilyen szavakat használsz? Én eddig ilyet csak a filmekben hallottam a kiélt qváktól."

Na végre! :)

Én meg abban az esetben nem hibáztatnám a harmadikat (is) ha az nem tudta, hogy akivel kefélget közben az valójában nem független. :D

Nos a lényege, én ha ilyen románcokba akarnék bonyolódni akkor tiszta lappal, és nem akarnék a pótlék, harmadik, vagy akárhányadik lenni.

Egyébként nem mindegy neked, hogy hány éves vagyok? Kérdezte valaki, hogy te mennyi vagy? :O

2016. márc. 6. 00:28
 23/29 anonim ***** válasza:
87%
Beszélgetésnél nem mennék tovább, amíg nem független, akkor sem, ha én már elvesztem benne, de beszélgetni találkoznék vele, ha nem ellenszenves. Ha valakivel együtt kell lennünk, úgysem kerülhetjük el, de nem szerető szerepben képzelem el. Engem is hagytak el más miatt, tudom milyen érzés, de utólag azt is beláttam, hogy semmi értelme nem lett volna folytatni a kapcsolatot.
2016. márc. 6. 02:55
 24/29 anonim ***** válasza:
9%
Nem. Miért ne? Azért, mert párom van. De ha nem lenne, akkor sem találkoznék olyannal, akinek párja van.
2016. márc. 6. 08:39
 25/29 anonim ***** válasza:

" Engem amúgy pont nem érdekelt az se, hogy te miként vélekedsz erről az egészről, mégis leírtad, szóval... Láthatóan neked nincs esti programod a gyk-n való kötekedésen kívül, nekem viszont igen, úgyhogy most megyek is. További jó szórakozást!"

Ahhoz képest állandóan válaszolgatsz mégis! :)

Egyébként sem érdekel milyen "dolgod" lehet. :D

2016. márc. 6. 10:45
 26/29 anonim ***** válasza:
Hát én a MOM Parkban a Paulaner Sörházban szoktam ezt a menüt kérni. Ott táplálkozok bárkivel szívesen, mindegy, hogy kapcsolatban van e vagy sem, mivel hidegen hagy, hogy ki van ilyenkor a társaságomban, a lényeg, hogy imádok jókat kajálni, és hát ezek a bajor éttermek nem aprózzák el, sörből és ételből is jó nagy adagokat adnak, és jó minőséget kínálnak, annyira jól szoktam ott lakni, hogy után alig bírok megmozdulni.
2016. márc. 6. 11:36
 27/29 anonim válasza:
egyből ne ess a mély vizbe. ha ezt a kalandot választod akkor ne mindent egyszerre.
2016. márc. 8. 14:37
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem. Sosem volt alkalmi kapcsolatom, nem is lesz. Foglalt emberrel nem kezdek, plusz nekem is van párom. Mellette nem vágyok másra.
2016. márc. 8. 16:33
 29/29 A kérdező kommentje:
Többen is kifejthetitek a véleményeteket, a pro és kontra is érdekel természetesen, az álláspontom ellenére. Ja és köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2016. márc. 8. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!