Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok ismerkedésre alkalmas emberré válni?
Lassan 30 éves leszek, és nem tudok ismerkedni.
Az okai:
- nem vagyok valami szép látvány
- elég unalmas ember vagyok
- nem vagyok gazdag (pénzzel legalább tudnám kompenzálni a hiányosságaimat)
- nem mozdulok ki otthonról, csak ha muszáj )pl. ha dolgozni megyek)
Próbálok változtatni. Brian Tracy-t olvasok, naponta 4-5 km-t kerékpározok, napi szinten gyakorlom az önámítást (mondogatom magamnak, hogy értékes, szerethető ember vagyok).
Azt akartam volt mondani, hogy minden làny kap minimum napi 10levelet. Àtfutja, ennyit làt, széria szöveg,széria szöveg, dugunk? dugunk? széria, széria, dugunk ....hopp egy egyedi sràc, van humor érzéke de nem gàz van stìlusa ...hmm egy vàlaszt megér. Csajok càfoljatok ha nem igaz.
Aztàn rànéz az adatlapodra, most sikerűlt olyan szöveget feldobni ami fiatalsàguk szép perceit idézi vissza... "akik 90előtt születtek igazi hősök" utàn ràm szabott szöveg. Képek se mindeggy mit üzennek jb annyira fontos mint a kinézeted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!