Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok ismerkedésre alkalmas emberré válni?
Lassan 30 éves leszek, és nem tudok ismerkedni.
Az okai:
- nem vagyok valami szép látvány
- elég unalmas ember vagyok
- nem vagyok gazdag (pénzzel legalább tudnám kompenzálni a hiányosságaimat)
- nem mozdulok ki otthonról, csak ha muszáj )pl. ha dolgozni megyek)
Próbálok változtatni. Brian Tracy-t olvasok, naponta 4-5 km-t kerékpározok, napi szinten gyakorlom az önámítást (mondogatom magamnak, hogy értékes, szerethető ember vagyok).
Akkor maradj egyedül.
Amúgy pl társkereső,bár kevés az esély.
Esetleg konditerem...
Mindenre van valami kifogásod, amit tanácsoltunk neked!
Így hogy akarsz ismerkedésre alkalmas emberré válni.
Első lépés! Ne picsogj és ne keress kifogásokat. Ha ez megvan, akkor már azt mondom, hogy tettél valamit az ismerkedésért.
Nem keresek kifogásokat.
- nem vagyok szép ember => ezzel mit tudnék kezdeni?
- elég unalmas vagyok => ez ellen próbálok tenni
1-2 éve én is így voltam mint, te azóta sok minden változott, bár szexben ritkán van részem, de randikat leszervezni már nem nagy akadály számomra.
Pedig semmi pénzem nincs, van hogy a lány hív meg valamire.
Igazából tényleg annyi a lényeg h fodrász, én sem vagyok annyira hú de jó képű, növessz egy kis szakállat.
Miért vagy unalmas? Nekem mindig eszembe jut valami, szabadidő, szórakozás, sport, filmek, karrier, múltbéli élmények, ha már jobban ismered intimebb kérdések.
Szerintem a 4. a legnagyobb baj veled, ki kell mozdulni, bár én bulizni ritkán szoktam az nem az én világom ott ismerkedni. Eljárok sportolni, busszal járok suliba, járok boltba postára stb. ha kimozdulsz otthonról már van esélye hogy összefutsz egy csajjal. Mostanában sokszor megállítok lányokat és persze van visszautasítás, van olyan aki ismerkedne. Eleinte engem mindenki elhajtott, de aztán tudtam már hogy mikor milyen helyzetbe mit kell mondani.
A netes ismerkedést nagyon nem szeretem, régen próbálkoztam, persze volt ott is siker, de ott tényleg alig ír vissza valaki, és volt olyan h random összefutottam egy jó csajjal aztán megmondta a nevét bejelöltem, aztán láttam hogy elküldött ő is, aztán csak mentegetőzött hogy nem úgy akarta. Szóval szerintem neten mindenkit elhajtanak hacsak nem vagy milliomos, vagy nincs nagyonjó tested. Ami a legidegesítőbb hogy van akivel abszolút nincs téma neten, ez a szia, mizu? -semmi veled?
Szóval amit én elsősorban tanácsolnék hogy mozdulj ki, legyen jó szöveged és új ruhatár. Mert nekem van amikor kajára sincs pénz, öltözködésre azt gondolhatják hogy elég jól megy nekem. És emellett ha van időd a sport is segít.
Felesleges ilyeneket olvasnod, ne olvass hanem tegyél érte hogy szerethető ember legyél ;)
szűz vagy még? :S
nekem azelőtt volt így, kell egy-két sikerélmény
akkor menj oda valami csúnya nőhöz vele csak nem vagy gátlásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!