Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudok ismerkedésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok ismerkedésre alkalmas emberré válni?

Figyelt kérdés

Lassan 30 éves leszek, és nem tudok ismerkedni.

Az okai:

- nem vagyok valami szép látvány

- elég unalmas ember vagyok

- nem vagyok gazdag (pénzzel legalább tudnám kompenzálni a hiányosságaimat)

- nem mozdulok ki otthonról, csak ha muszáj )pl. ha dolgozni megyek)

Próbálok változtatni. Brian Tracy-t olvasok, naponta 4-5 km-t kerékpározok, napi szinten gyakorlom az önámítást (mondogatom magamnak, hogy értékes, szerethető ember vagyok).

2016. márc. 5. 21:21
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Mindenkivel gátlásos vagyok.
2016. márc. 7. 21:43
 22/35 VirágésBence ***** válasza:
Szerintem az a te legnagyobb bajod, hogy teljesen belemerültél az önsajnálatba, itt rengeteg ember írt tippeket, hogy neki hogy sikerült kilépni ebből, de te valami kifogással mindig rá tudsz kontrázni. Ha igazán akarnád nem lenne kifogás, hogy "otthon is meg tudom inni a sörömet". Igenis ki kell mozdulni, vagy mit vársz? Hogy majd munkába menet egy lány rád fog borítani egy kávét mint a filmekben? Vagy be fog otthon a "biztonsági szférádba" csöngetni, hogy bocsi hozzám dobták be a leveled? Ráadásul ide érzem, hogy mennyire utálod magadat, az egész világot és a környezeted, rossz a kisugárzásod és nem is akarsz változtatni.
2016. márc. 15. 12:12
 23/35 A kérdező kommentje:
Akarok változtatni, de egy kocsmában miről beszélgessek?
2016. márc. 15. 12:33
 24/35 A kérdező kommentje:

Nem utálom magam, nagyjából elfogadtam magam, egyszerűen nem találtam sosem a helyem ebben a redvás világban.

Egyelőre chaten gyakorlom a kommunikációt, hogy élőben is menjen.

2016. márc. 15. 12:39
 25/35 anonim ***** válasza:
Nem kell mindenkinek párkapcsolatban élni. Maradj egyedül, és sajnáltasd magad tovább. A te életedből megy el az idő.
2016. márc. 27. 18:30
 26/35 A kérdező kommentje:
Ha nem muszáj, nem maradnék egyedül. Társkersőn azért szoktam ráírni egy-két lányra. Más kérdés, hogy nem írnak vissza.
2016. márc. 27. 19:26
 27/35 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb gond hogy baromira idegesítő vagy, kb Marvin a vicces beszólások nélkül.
2016. máj. 7. 08:32
 28/35 A kérdező kommentje:
Ez van, nem tudok mit kezdeni ezzel. Idegesítő vagyok, ez van, ezt kell szeretni.
2016. máj. 7. 09:03
 29/35 Thomika20 ***** válasza:

Nyugi, hasonló helyzetben vagyok. Bár én nekem lenne sikerem, ha nem lennék gyökér :D, már mint hisztis, hülye.

Nekem inkább a depresszióm és a fas*ságaim állnak a háttérben.

2016. máj. 7. 09:14
 30/35 A kérdező kommentje:

Nem vagy te gyökér szerintem.

Én egyszerűen nem találom a közös hangot a sok barom állattal.

2016. máj. 7. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!