Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki ha egy lánynak tetszik egy fiú?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha pl meglát egy fiút aki tetszik neki, és megnézi, többször rápillant ilyesmi.
Mert azt mondta nekem valaki, hogy egy lány ne csináljon ilyet, mert a fiúnak kell észrevennie/kiválasztania a lányt, nem pedig fordítva.
Ezért van az, hogy ha pl jön szembe velem egy helyes fiú, akkor nem nézek rá, mert akkor az úgy fog lejönni, hogy hűűű mennyire tetszik, mert ránézek/megnézem.
Mit gondoltok erről?:D
2010. ápr. 1. 21:34
21/34 anonim válasza:
Hát jah, nem is az sértődött meg akit lefingott a meleg, hanem a harmadik és az szaladt haza :D:D:D Elfelejtettem megkérdezni, hogy sírt-e :D
22/34 anonim válasza:
ó tényleg... hát figy sztem biztos kiesett 1-2 könnycsepp ha ennyire megrázta :D
23/34 anonim válasza:
Összetört a lelke egy fingástól :D:D:D
24/34 anonim válasza:
de mi lenne ha az lenne a normális ismerkedési módszer h lepukizzuk a másikat? sztem a röhögésbe halnék bele :D
26/34 anonim válasza:
Azt nem írta a kérdező mekkora volt, hogy kikészült idegileg :D
27/34 A kérdező kommentje:
Jaj légyszi ne ide irkáljátok már ezt a hülyeséget...Már kezdtem örülni, hogy ennyi válasz jött, erre csak ti ketten cseteltek itt :(
2010. ápr. 7. 22:57
28/34 A kérdező kommentje:
De am köszi a válaszokat!
2010. ápr. 7. 22:58
29/34 anonim válasza:
nem írta pedig kérdeztem :D én csupán fél óráig röhögök 1 pukin nem tudom mi lehet benne ijesztő :D bár lehet h hirtelen jött és megijedt... :D
30/34 anonim válasza:
Naa kérdező, megválaszoltuk a tiédet is, ott van keresd ki, ez elég tartalmas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!