Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ciki ha egy lánynak tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki ha egy lánynak tetszik egy fiú?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ha pl meglát egy fiút aki tetszik neki, és megnézi, többször rápillant ilyesmi.

Mert azt mondta nekem valaki, hogy egy lány ne csináljon ilyet, mert a fiúnak kell észrevennie/kiválasztania a lányt, nem pedig fordítva.

Ezért van az, hogy ha pl jön szembe velem egy helyes fiú, akkor nem nézek rá, mert akkor az úgy fog lejönni, hogy hűűű mennyire tetszik, mert ránézek/megnézem.

Mit gondoltok erről?:D

2010. ápr. 1. 21:34
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint mindig az olyanok találtak meg engem. Mert soha nem küldtem szándékosan jeleket...
2010. ápr. 3. 23:31
 12/34 anonim ***** válasza:
juhúúúúúúúúúúú megérkezett a hülye kérdés... :D 82% merre vagy? sztem is ciki... rá ne nézz még a végén tudatod vele h bejön... ejej... :D miért lenne ciki de komolyan...
2010. ápr. 7. 22:02
 13/34 anonim ***** válasza:
a fiúk várják hogy a lány lépjen, vagy adjon jeleket, a lányok pedig ugyan igy! szóval ez a kérdés fura. mert helyzettöl függöen egyszer a lány egyszer a fiu lép
2010. ápr. 7. 22:06
 14/34 anonim ***** válasza:
pukizd le... :D
2010. ápr. 7. 22:11
 15/34 anonim ***** válasza:

egyszer de seggbe rúgnám, aki ilyen baromságokkal tömi a szerencsétlen lányok fejét...

És ezek miatt mi is szívunk.

Nem ciki, sőt az esetek többségében erény, ha egy nő képes ügyesen kezelni azt, ha valamit el akar érni, nem csak szende szűz módjára várni a hős lovagot.

Nekem határozottan imponál, ha egy nő jelzéseket küld vagy kezdeményez - és nem, ettől még nem leszel p*csa.

A 'futok még egy kört, nehogy azt higgye k*rva vagyok' baromságot el kell felejteni.

2010. ápr. 7. 22:15
 16/34 anonim ***** válasza:

Na megjöttem, mostmár megtaláltam :D:D:D

Szerintem totálégő -.- :D

Egyébként ez tényleg marhaság, ha lesütöd a szemed akkor sokkal inkább azt fogja hinni rondának tartod, mert rá sem nézel. Még ekkora marhaságot :S

2010. ápr. 7. 22:19
 17/34 anonim ***** válasza:
tanácsoltam neki h pukizza le... szted megfogadja? csak az egyik bnője nehogy besértődjön és hazamenjen... :'D
2010. ápr. 7. 22:23
 18/34 anonim ***** válasza:

Aki neked azt mondta, "nem a nő választ", valószínűleg azt értette ezalatt, hogy ne te menj oda a fiúhoz, hogy "szia bébi, mizu, kérsz egy italt?".. csak nem tud fogalmazni, mert a nők is ugyanúgy választanak, csak másképp szednek fel egy pasit, mint egy pasi egy nőt. A nő úgy csinálja, hogy eléri, hogy a pasi felszedje őt. Erre való a szemezés, szexin nézés, finom utalgatások, és más hasonló kis rezdülések, hogy aztán a pasi odamenjen és megszólítsa. (És aztán azt hiszi, ő szedte fel a csajt:))

Persze van egy csomó másmilyen szituáció, van amikor a csaj rámenőssége is célravezető, most a legtipikusabbat vázoltam fel, valószínűleg ez vált be legjobban.

2010. ápr. 7. 22:38
 19/34 anonim ***** válasza:

Bocs a késlekedésért, csak akadt egy kis nézeleltérésem a memóriámmal, nem találtam a kocsikulcsom így duplaannyi időt vett igénybe a cselekvés...ezt az időt már soha nem kapom vissza :D

Hát nem tudom megfogadja-e :DDD Milyen jót röhögnék :D

2010. ápr. 7. 22:40
 20/34 anonim ***** válasza:
hát én is elhiheted... :D jönne a kérdés -->"lefingottam... most akkor tetszem neki?" ne haragudj kérdező csak tegnap volt 1 olyan kérdés h besírtam a röhögéstől... annyi volt a lényege h volt 3 srác abból az egyik meleg és lepukizta az egyik haverját erre a harmadik besértődött és hazament... :D
2010. ápr. 7. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!