Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan lány, akinek a hosszú hajú srácok jönnek be?
Figyelt kérdés
Meg ne kérdezzétek, hogy miért, ez egyszerűen csak így jött pár éve. A probléma az, hogy olyan kevesen vannak.2016. márc. 5. 12:31
12/14 A kérdező kommentje:
Na azért vagyunk egy páran! :) Hoztam is nektek egy oldalt: [link]
Ha beírjátok a keresőbe, hogy long hair boys tumblr, kiad még vagy 10 ilyen blogot.
Amúgy ti is úgy látjátok, hogy nálunk viszonylag kevés ilyen srác akad, vagy én nem járok eléggé nyitott szemmel?
2016. márc. 6. 13:52
13/14 anonim válasza:
Igen. Imádom a hosszú hajú pasikat. Azokat mindig megnézem ha elmennek mellettem.:)
14/14 anonim válasza:
Manapsag minden fiúnak hosszu a haja(tisztelet a kivétel) es nem is lenne baj vele ha nem csak a fejű tetején es kétoldalt majdnem teljesen kopasz... -.- am az én baratomnak is eleg hosszu haja van es néha emosnak hiszik miatta pedig nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!