Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi legyen a program?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a program?

Figyelt kérdés

Szeretném a segítségeteket kérni abban , hogy szombaton találkozom egy lánnyal Bp-en es nem tudom mi legyen a program , mit csináljunk!

Tudnátok program ötleteket adni ?!

2016. márc. 3. 22:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Best Day Ever, miért kell rögtön leoltani a kérdezőt? Ennyi logikád lehetne, hogy kikövetkeztesd a kérdésből, hogy nem pesti az illető...

"Séta a Mörájá szigeten. Séta a városligetben. Séta a Dunaparton. Valamelyik múzeum INGYENES tárlatának megtekintése. Utána, ha vernyog hogy ő "iszogatni akar" akkor egy olcsó ásványvíz vásárlása/sió szivószálas."

Ez a válasz meg.. Pff.. Te ennyire spúr vagy? Tényleg kihaltak a FÉRFIAK sajnos, legalábbis nagy részük. Meg mi az, hogy "vernyog"? Hát, neked nem való nő az biztos, maradj a játékautóknál...

(Nem szoktam így "oltogatni" embereket, de ezt most nem tudtam szó nélkül hagyni, bocsi.)

Kérdező, Neked meg itt van pár tipp, a Városligeten és Margitszigeten kívül (amiket egyébként én is ajánlanék, szép helyek):

Állatkert, kiállítások, séta a Budai Várnegyedben, séta a Gellért-hegyen, kirándulás, libegőzés, gyermekvasutazás.

Sok sikert a randihoz! :)

2016. márc. 4. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!