Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan még mindig az a kőkori gondolkodás áll, hogy a fiúnak/férfinek kell fizetni mindent egy randin?
A kérdésemet egy 17 éves fiú kérdése ihlette,aki 200 km-re szeretne leutazni egy "hölgyeményhez"(ő így nevezte,ezért írom így).Az utazás költségeit közös megegyezéssel felezik.
Viszont nekiálltak a kérdezőnek,hogy milyen ciki,hogy nem ő fizeti a jegyet.
Miféle gondolkodás ez?Ha a lány felajánlotta,akkor talán pont azért tette,mert minden áron szeretne találkozni a fiúval.Tehát jó eséllyel nem egy kis pénzéhes kis p-csa lesz belőle,aki elvárja,hogy mindent a pasi fizessen.
Direkt írtam a "felnőtt párkapcsolat" kategóriába a kérdést,mert kíváncsi vagyok a véleményekre.
Szerintem nagyon gáz ez a gondolkodás úgy eleve,hogy a fiú fizet mindent,de kifejezetten egy 17 évestől elvárni,hogy ő robotoljon,vagy pitizzen a szüleinek a pénzért,még a lányka csak a nunust szolgáltatja,már ha ugyan lesz is belőle valami.
Ilyen nővel nem is érdemes kezdeni szerintem....
Szörnyű,hogy generációk erre nevelik a következőket,hogy a "lánynak minden ingyen van".Azt hittem már a 21.században kiléptünk ebből a gondolkodásból.
Randikon általában a barátom szokott fizetni, szerintem lovagias dolog. Nem fogok élősködni később se, de azért egyértelműen jobb egy olyan férfi, aki megáll a lábán anyagilag. Ezért se kezdek korombeliekkel.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!