Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdezi egy lány a véleményem, hogy jól áll-e neki a ruha/hajszín/smink akármi, akkor vágjam rá, "hogy persze! "?
Mert ezt szeretné hallani? Vagy ha szerintem nem akkor mondhatom, hogy "Másik jobban állna?"
Lesz ebből sértődés?
Nőként mondom, hogy erre nincs jó válasz. Ha valaki ilyet kérdez, menekülj.
Vagy mondd meg neki, hogy "Amiben te jól érzed magad, drágám."
Egyet jegyezz meg: semmire ne mondd azt, hogy nem áll jól! :D
Mindig, mindenben tökéletes...
Ha mégsem:
"Gyönyörű vagy szívem, tökéletes, bár a .... sokkal jobban áll/sokkal szexisebb/jobban kiemeli a lábaidat (szemedet)!"
A válaszolók komolyan ilyenek a párkapcsolatukban is?
Nekem ez nagyon fura, én egy őszinte lány vagyok, és ezt várom el a páromtól is (vagy akárkitől, akitől ilyeneket kérdezek). Ha nem áll jól valami, akkor azt igen is mondja meg, mert azért kérdezem, hisz adok a véleményére és nem akarok hülyét csinálni magamból.
19/L
Én is őszinteséget várok el, viszont ettől függetlenül még érzékeny a kis lelkivilágom. Tehát jobban esik, ha dicsér, és mellesleg említi meg a saját véleményét. :D
Mondjuk ilyen problémám nincs, ha ilyen irányú kérdést teszek fel a páromnak, a választ már előre tudom... csak ennyi: "Jó."
Na, ettől kerülök robbanásközeli állapotba! :D
Attól függ. Ha egy totál ismeretlen csaj kérdezi aki bejön neked akkor jobb ha csak dícséred.
Ha a barátnőd akivel már jó ideje együtt vagy akkor megengedhetsz egy kis őszinteséget. De csak finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!