Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néznek ki reggel, felkelés után a szép " megcsinált" lányok?
Mert jólnnéznek ki megcsinált hajjal, sminkkel, szexis kis ruciban, fitten.
De hogy néznek ki reggel mikor meg a fürdőszobába bolyongnak komásan? :)
aki smink nélkül is bátran utcára mehet mert elviselhető arca van, az reggel sem vészes.
kicsit kócos, meg lehet elkenődik a fekete szemceruza de ennyi
meg jó gének. van hozzám hasonló kaliberű huszonéves csaj, együtt nyaraltunk, reggel szürke karikák a szeme alatt, tiszta püffedt szem, nekem semmi. max. ha a párna megnyomja a fejem évente egyszer és csíkos lesz az gáz.
de van aki reggel sem néz ki annyival rosszabbul
Valtozoan! De ez a legjobb alkalom, hogy megallapithasd, hogy valaki valoban szep e.
Nalam ez szokta eldönteni, hogy közös, szenvedelyes zuhany a reggeli elött vagy "szep ejszaka volt, erre mindig emlekezni fogok... szia."
Úgy,ahogy azok,akik a fürdőben/uszodában vannak csak kócosan!
Nem kell lenézni az ilyen lányokat,pl. nekem is barnás a bőr a szemem alatt-mert ilyen géneket örököltem. Szóval ezt mindig elrejtem korrektorral.
Nem kell mindig tökéletesnek lenni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!