Miért nem ébredek fel rá?
Tegyél a fejed mellé, vagy az ágyad mellé egy régi kvarcórát, az olyan idegesítően csipog, hogy arra biztosan felébredsz.
Gondolom több alvásra lenne szükséged, anagyon mélyen alszol amikor szól a telód.
Mondjuk én a viszonylag idősebb generációt erősítem (közel 3X), és én még vekkerre keltem. Antik volt, tök szép és hát ereklye meg minden, na de a hangja! Jóságos ég, arra még a szomszéd temetőből is felébredtek a holtak kb. :)
Később leváltottam (középsuli vége felé) telefonra, és persze hetekig elaludtam, szenvedtem, minden. Kaptam egy másik mobilt amivel hangot lehetett felvenni, így felvettem hogy sikítok.
Nos, felébredtem, sőt, kipattantam az ágyból, de a fél ház is.
Jött egy 2-3 éves korszakom, hogy a Silent Hill bányariadója keltett (első egyetemen, miután két gyakról kiestem az elalvás miatt), hát konkrétan ki az ágyból és átestem a dohányzóasztalon is néha, de az álom is kireppent a szememből... :) Egyszer meg valahogy sikerült 10-re tennem, így a 100+os előadóban kezdett rá az "ébresztésre". Nem volt vicces akkor, de utólag nagyon jót röhögtünk, tanár is :D
Jelenleg Tetris metál változatára ébredek, azért ez is aljas tud lenni.
Konklúzió: olyat állíts "csengőhangnak", ami sérti a füled, vagy ilyesmi. Volt néha kísértés dallamot beállítani, hát másik oldalamra fordulva olyan jól durmoltam tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!