Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néznek ki reggel, felkelés után a szép " megcsinált" lányok?
Mert jólnnéznek ki megcsinált hajjal, sminkkel, szexis kis ruciban, fitten.
De hogy néznek ki reggel mikor meg a fürdőszobába bolyongnak komásan? :)
Hát szerintem úgy hogy kimegy a hajukból a göndörség vagy göndör hajuk lesz,kócos...nyilván alvás előtt mindenki lemossa a sminkjét, attól függ,hogy karikás lesz-e a szeme,mennyit aludt, gondolom ők sem kis ruciban fetrengenek hanem pizsiben vagy valami pólóban.:D Műszempilla nélküliek,némelyik póthaj nélküli.:) Szemöldök nélküli.xD Durvábbik eset. Nem tudom miért kell a lányoknak annyi smink.=] Azt mondta a barátom amikor néztem ilyen sminkelős videókat,hogy mindenkinél alapkövetelmény hogy ilyen csúnyák legyenek?xD Meg hogy átverik a férfiakat,mert eleinte szépek aztán meg akkor jönnek rá,hogy néznek ki:) Én Sose voltam azoknak a nagy sminkeléseknek a híve csak a szemnek. Csak azt szoktam festeni^^
18/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!