Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el egy lánynak, hogy nem szeretnék tőle komoly kapcsolatot?
Így: Nem szeretnék komoly kapcsolatot.
Én becsültem azt aki ezt megmondta előre, hogy én dönthessem el, belemegyek e így...és nem használt ki, hogy aztán a szex után lekoptasson. Sajna nagyon kevés ilyen sráccal találkoztam. A többiben nem volt gerinc őszintének lenni.
Kérdező el kell hogy keseritselek, a nők szinte mindig csak hosszútavút, komolyat keresnek.
Szóval holnap csak őszintén. Még az is lehet élőben szebb, mint képen.
Ahogy látom már leírták páran, de ha még nem lenne tiszta akkor:
1) Találkozol vele
2) Értékeled a tapasztaltakat
3) Elmondod neki, amit ezek után gondolsz az egészről
4) Hozol ezután egy döntést és ő is
Randik többféle képpen tudnak végződni, teljesen függetlenül mindentől. Ne így állj hozzá, mert a valóság elég gyakran teljesen eltér a nettől. Nem csak a külsőségek feltétlenül, sőt lehet még ennél is rosszabb mint amit most gondolsz, vagy éppen sokkal jobb is...
Ha már ígyisúgyis találkozol vele akkor nem kell túlkomplikálni.
Ez az! Várd meg a talit. Lehet, hogy te sem jössz be neki. Szóval ezek csak élőben derülnek ki.
Ha még mindig érdekel, de csak laza kapcsolatra, akkor csinálhatod azt, hogy megkérdezed milyen kapcsolatot keres. Aztán te is elmondod, hogy te milyet. (Nálam volt, hogy így kezdte egy srác és én is értékeltem, hogy őszinte volt.)
Nem kell egyből nekiesni "hát figyi, én csak le akarok feküdni veled". Csak finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!