Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti összejönnétek olyan 24 éves férfival, aki a szerelemről nem tud semmit, és még sosem volt barátnője?
29 évesen még nem volt kapcsolatom, sőt szűz voltam...
Nem azért mert ronda lennék, vagy csóró stb..
Egyszerűen azért mert nekem soha nem ment ez az elmegyek bulizni aztán megdugok valakit...
Én mindig a nagy őt vártam, amúgy 12 éve foglalkozom amatőr szinten testépítéssel szóval nem vagyok ronda egyáltalás se dagadt vagy ilyesmi... Rengeteg csajt koptattam le életem folyamán...
29 évesen ismertem meg a páromat, gyakorlatilag szinte mondhatni első látásra szerelem volt mindkettőnknek... Ő már elvállt, és rajtam kívül volt több komoly kapcsolata is, de előttem az összes pasi defekt volt... Valamelyik verte, valamelyik játékfüggő volt stb...
Ahogy ő szokta mondani, én vagyok az első FÉRFI az életében...
Az első alkalomnál, hogy együtt voltunk, 29 éves szűzként gondolhatod, hogy izgultam, gyakorlatilag 2-3 percnél nem bírtam tovább, talán még annyi sem volt... Mondjuk ezt megelőzte egy 1.5 órás előjáték...
Azt már tudta előtte is, hogy nem volt előtte soha kapcsolatom, de hogy szűz voltam, azt csak az első alkalom után mertem elmondani... Rettegtem, hogy majd lenéz miatta, vagy ilyesmi...
De pont ellenkezőleg... Rettenetesen jót tesz a hiúságának, ráadásul örült, mert bár ezt akkor még nem tudhatta biztosan, de a saját igényei szerint formálhatott... 1-2 hét múlva már éjszakákat szeretkeztünk át...
+ ne legyenek komplexusaid, mert még nem volt barátnőd, ha egyszer rád talál az akire vágysz, nem azt fogja legalább látni benned, hogy megdugsz mindent ami mozog, hanem ad maga a tudat egy biztonságot a nőknek, hogy neked senki más nem kell csakis ő, mivel őrá vártál annyi ideig...
Ja még azt hozzátenném, bár nekem nincs ez irányú tapasztalatom, de feleségem és már sok barátomtól is hallottam, minden alkalom, mikor új partnerrel jössz össze, mindig béna... Mivel nem ismeritek egymás igényeit, ritmusát stb az elsö szex minden új partnerrel vacak...
Sőt előttem nem volt asszonykámnak orgazmisa, pedig voltak "tapasztalt" pasijai... Csak éppen ezek a "tapasztalt" uriemberek magasról leszarták mi jó a lánynak meg mi nem...
De azt is megmondom, hogy az itt okoskodók fele is szűz... De az is marad még jódarabig...
Ja és még...
Akik itt azt állítják, hogy kamuzz, mert különben elijesztesz mindenkit... Nekik is biztosan marha sok "komoly" kapcsolatuk volt... Szarkazmus...
Nem alapozhatsz hazugságra egy kapcsolatot... Ha már a legelején hazudnod kell, akkor semmi jövőtök nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!