Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti összejönnétek olyan 24 éves férfival, aki a szerelemről nem tud semmit, és még sosem volt barátnője?
Itt az a baj, hogy sok lány azonosítja a tapasztalatlanságot a bénasággal és tudatlansággal, pedig ez egyáltalán nem így van. Lehet valaki tapasztalt és béna, tapasztalatlan és béna, de lehet tapasztalatlan és nagyon hozzáértő is. Írtam, hogy szűz volt nekem is a barátom, mégis felejthetetlen élményben részesített.
És ezt nem úgy kell felfogni #9, hogy rajtad gyakorol, mert egy általad gyakorlásnak emlegetett együttlét is lehet (általad gondolt) begyakorolt (vagyis szeretkezhet úgy a férfi először, hogy van olyan jó, mintha már több lánnyal is lett volna előtte) jellegű.
5#
Nekem nem lenne ezzel bajom. Szerintem még mindig jobb választás egy ilyen pasi, mint egy olyan akinek 25 éves korára egy füzet telik be a volt barátnői neveivel. Ráadásul van rossz tapasztalatom exbarátnőkkel, és itt legalább ez a "veszély" sem áll fent. :D
20/L
az elején mondd azt, hogy nem voltak komolyak a kapcsolataid, mert nem találtad meg az igazit. ez nem olyan nagy hazugság és az ismerkedés elején talán elég lehet. később persze úgyis el kell valahogyan mondanod, bár okos ember nem kérdez rá, hogy a másiknak hány kapcsolata volt előtte. ha pedig elég megnyerő vagy a folytatáshoz, utána már csak nem ezen fog múlni minden.
biztos van olyan nő, akinek ez nem gond, sőt talán még olyan is akad, aki ennek jobban örül. főleg, ha hisz még a mesékben és az örök szerelemben. de azért a többség inkább kockázatot lát ebben. különösen, ha túl van már egy pár csalódáson.
abban sajnos van valami, hogy ha teljesen tapasztalatlan vagy, akkor az sok nőnek ijesztő lehet és nem biztos, hogy a (számodra) megfelelő döntést hozzák, ha tudják, hogy még nem volt kapcsolatod. nem csak az ágyban, hanem a kapcsolat többi részében is van egy csomó olyan dolog, amiket csak kísérletezéssel, tapasztalati úton lehet megtanulni. lehet, hogy még sokadikra sem fog jól menni. de ha még nem is próbáltad senkivel, akkor pláne esélyes lehet, hogy nem tudod megfelelően kezelni a különféle élethelyzeteket. ahogy írta is valaki, tudják, hogy valakivel kísérletezned kell, de nem biztos, hogy ők akarnak a kísérleti alanyok lenni. a másik fele meg az, hogy sok esetben a szüzesség elvesztésével kinyílik a világ az ember előtt és ez nem mindenkinél hűséget vált ki...
azt mondod, hogy volnának lehetőségeid, ha olyan is van, aki a helyzet ismeretében is belemegy, akkor legalább megpróbálnod érdemes lehet. némi tapasztalat neked is önbizalmat adhat és történt már olyan is a világtörténelemben, hogy egy csak szex kapcsolat fordult aztán komolyra. szóval, ha van rá jelentkező, nem biztos, hogy érdemes nagyon tiltakozni ellene, holmi elvek miatt - erre az esélyeid is jobbak, mint egy prostival, meg a dolog morális értéke is más egy kicsit...
Ha amúgy minden stimmelne vele, tehát jól kijönnénk, meglenne a vonzalom, akkor egyáltalán nem zavarna. Komoly párkapcsolatom még nekem sem volt és valahogy én is azt érzem, hogy nem tudom, mihez kezdenék egy igazi kapcsolattal, mert nincsen tapasztalatom ilyen téren. De én próbálok abban hinni, hogy akivel össze kell jönnie, azzal úgyis összejön és egyszerűen csak működni fog. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!