Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mit tennétek?
Három hónap után végre randira hívott a srác aki már nagyon régóta tetszik, sőt bele is zúgtam már elég csúnyán.
Múlthét szerdán hívott el, és vasárnap estére beszéltük meg a randit, mert mindketten dolgozunk hétvégente, de hétfőn mindketten szabadok vagyunk, és így este nem kell azon aggódni, hogy jaj, menni kéne már haza mert reggel korán kell kelni. Na de ez lényegtelen is, én nagyon nagy izgalomban vártam a vasárnapot, amit (valószínű nem kellett volna) de a tudtára is adtam, úgy péntek környékén.
Errefel derült égből a villám, szombat este írt üzenetet, hogy ne haragudjak, de nem e tehetnénk át a randit máskorra? Mert hogy ő nagyon fáradt lesz, bla bla.
Mondtam neki, hogy ez nekem elég nagy csalódás, hisz nagyon vártam már... erre ő mondta hogy de megígéri hogy átrakjuk csak neki tényleg nem jó mégse a vasárnap...
Erre annyit írtam, hogy "Tudtad pedig, hogy dolgozol vasárnap is, amikor elhívtál :/ " Erre ő annyit válaszolt, hogy igen tudta.
Még vártam volna valami magyarázatot ezután, így erre én már nem írtam semmit. Azóta eltelt a maival együtt 3 nap, úgy, hogy egy szót sem beszéltünk, pedig addig a Jóreggelttől a Jóéjtig folyt a beszélgetés minden nap :(
Kellett volna írnom valamit még erre? Az én hibám hogy nem ír? Szerintem még tartozott volna valami magyarázattal ez után... Annyira rossz, hogy úgy lett vége, hogy soha el se kezdődött igazán :(
Első randink lett volna :(
Ha valakit még érdekel:
Ma rámírt. Azt mondta úgy érzi magyarázattal tartozik... Ő sem így tervezte, de így alakult, nagy seg.g.fe.j, tudja jól ő is...
Elmondtam neki a bennem felgyülemlett érzelmeket. Mindegyiknek igazat adott...
Állítólag a legnagyobb klisé, amikor valaki azzal a dumával utasít el, hogy "sokkal jobbat érdemelsz mint én". Nekem ezt soha senki nem mondta... eddig. Mert ő kb ezzel búcsúzott...
Azzal, hogy tudtára hozhattam hogy mit gondolok, végre lezárhatom örökre.
Munkatársak vagyunk. Naponta találkozunk.. Nem vagyunk barátok, sem ellenségek. Csak két idegen, aki megoszt néhány emléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!