Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebben a helyzetben mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Három hónap után végre randira hívott a srác aki már nagyon régóta tetszik, sőt bele is zúgtam már elég csúnyán.

Múlthét szerdán hívott el, és vasárnap estére beszéltük meg a randit, mert mindketten dolgozunk hétvégente, de hétfőn mindketten szabadok vagyunk, és így este nem kell azon aggódni, hogy jaj, menni kéne már haza mert reggel korán kell kelni. Na de ez lényegtelen is, én nagyon nagy izgalomban vártam a vasárnapot, amit (valószínű nem kellett volna) de a tudtára is adtam, úgy péntek környékén.

Errefel derült égből a villám, szombat este írt üzenetet, hogy ne haragudjak, de nem e tehetnénk át a randit máskorra? Mert hogy ő nagyon fáradt lesz, bla bla.

Mondtam neki, hogy ez nekem elég nagy csalódás, hisz nagyon vártam már... erre ő mondta hogy de megígéri hogy átrakjuk csak neki tényleg nem jó mégse a vasárnap...

Erre annyit írtam, hogy "Tudtad pedig, hogy dolgozol vasárnap is, amikor elhívtál :/ " Erre ő annyit válaszolt, hogy igen tudta.

Még vártam volna valami magyarázatot ezután, így erre én már nem írtam semmit. Azóta eltelt a maival együtt 3 nap, úgy, hogy egy szót sem beszéltünk, pedig addig a Jóreggelttől a Jóéjtig folyt a beszélgetés minden nap :(

Kellett volna írnom valamit még erre? Az én hibám hogy nem ír? Szerintem még tartozott volna valami magyarázattal ez után... Annyira rossz, hogy úgy lett vége, hogy soha el se kezdődött igazán :(

Első randink lett volna :(

2016. febr. 23. 20:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen, ezért mondom, hogy tudom, nincs értelme reménykednem. Ha megint a lány van a dologban, és megtudom, biztosan nagyon fog fájni. És ha egyszer alkalmam lesz rá, ha megint megkeres azzal, hogy megint hülye volt (mint elsőre) megmondom majd neki, hogy nem vagyok a játékszere. Borzasztóan fog fájni, de ha meg akarom tartani azt a kis önbecsülésem is, ez lesz a helyes, mert ezzel a sráccal valahogy mindig ide lyukadunk ki. Se eleje, se vége, csak bocsánatkérések. A poén csak az tényleg, hogy soha nem is jártunk............
2016. febr. 23. 21:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező én teljesen megértelek, azért is írtam ennyit, mert én szinte szóról ugyanígy voltam egy sráccal. Így, hogy ezt a háttérsztorit hozzátetted, azt mondom jol gondolod, nem éri meg vele foglalkozni. Sajnálom őszintén, ezt csak az tudja milyen, aki átélt már ilyet...de ne legyél magad ellensége, és ha legközelebb megkeresne, ne hagyd hogy játszon veled.
2016. febr. 23. 21:47
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Egyébként megírtam és elküldtem az üzenetet. Szinte azonnal reagált, hogy semmi gond, és egy mosolypofa. Mást nem írt, mást én se írtam. Ezzel én lezártnak tartom a dolgot, én megtettem, amit még helyesnek íteltem, (annak ellenére hogy úgy gondolom jogos volt a kirohanásom, bizonyítékom nincs, ezért járt neki a bocsánatkérés). Már csak azért is, hogy én végre le tudjam magamban zárni ezt az egészet. Már a múlthéten is épp ezen voltam, ezért lettem volna teljesen oké ha sosem hív el, mert akkor is éreztem hogy ő nem az az ember, akinek hittem. De mivel hívott, komolyan vettem (ahogy fentebb is írtam). Sőt, már akkor is, amikor az a két hét csend volt, egy hét után teljesen megbékéltem vele (mert - nem tőle - de tudtam a lányról), és úgy gondoltam, jobb is így, ha neki egy olyan lány kell (félmeztelen képei vannak fent neten :/) akkor meg is érdemlik egymást. Amikor végül bocsánatot kért amiatt, megmondtam neki, hogy jól esett volna, ha tőle tudom meg, nagylány vagyok, megértem - ezzel akarván lezárni a dolgot, de mivel ezerszer bocsánatot kért, adtam "magunknak" még egy esélyt. Annyit értem vele. De tanultam a hibámból...
2016. febr. 23. 22:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ne a fb-t utáld, így legalább az elején kiderült, hogy csak talon vagy és kereshetsz inkább valakit, aki valóban értékel és megérdemel. Egy szavahihetetlen pasira kár időt fecsérelni.
2016. febr. 24. 00:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen, a srác reakciója nem szorul magyarázatra...de minden rosszban van valami jó, mert legalább viszonylag elég hamar kibukott, hogy kutyából nem lesz szalonna. Amúgy akkor lesz majd még érdekes a helyzet, mikor esetleg hetek, hónapok múlva megint elővesz téged, és persze olyankor mindig nagyon hízelkedőek, fogadkoznak hogy most más lesz, stb. Na akkor kell erősnek lenni, és nem elgyengülni. Velem ezt 5 éven át játszotta el az illető...
2016. febr. 24. 04:10
 16/21 A kérdező kommentje:

Jesszus, 5 év :( Hogy bírtad?

Végül mi lett belőle? Ez nálunk "mindössze" 3 hónapja tart, de elég volt, többet nem kérek belőle. A rossz csak az, hogy munkatársról van szó, így naponta látom őt, akarva akaratlan. De talán ez amiatt lesz jó, ha egyszer majd megint elővesz, addigra annyira megedzem a szívem, testem, lelkem, agyam, mindenem vele kapcsolatban, hogy szemrebennés nélkül küldöm majd el a sunyiba.

Találtam ma egy jó cikket egyébként ezzel kapcsolatban, érdemes elolvasni:

[link]

2016. febr. 24. 19:20
 17/21 anonim ***** válasza:

A közös munkahely az lehet jó is meg rossz is, ha nehezen megy a felejtés, akkor egyértelműen rossz. De lehet igazad lesz, azáltal, hogy gyakran látod, nem ér majd váratlanul ha megkeres, mert nem a semmiből tűnik elő. De az a 3 hónap sem kis idő...Az lenne jó, ha most rád találna egy olyan srác, aki értékel és megbecsül téged.

Elolvastam a cikket, tényleg hasznos volt, köszi! :)

Egyébként ugyanúgy voltam én is mint te, sokszor nekem is 1-1 lájkból meg ilyesmikből derült ki, hogy mi van. Egy jó ideje inkább már a fb-t se nézem, amit nem tudok nem fáj alapon. Nekem ő volt az első, akibe úgy igazán belehabarodtam, pont ezért nem tudtam soha elfelejteni. Mikor megismertem,még teljesen tapasztalatlan voltam, amolyan "gyerekfejjel" szerettem bele. Ő pedig akkoriban élte a csajozós korszakát. Az évek alatt hol megkeresett, hol hagyott, sokszor amúgy utólag visszagondolva az én viselkedésem miatt( pl. nálam is előfordult, hogy még randi előtt voltak kirohanások). Közben persze megkomolyodtam én is, gyűltek tapasztalatok, és emiatt nem tudtam hinni neki mikor legutoljára megkeresett. Pechemre, mert most teljesen korrektül állt hozzám, össze sem lehetett hasonlítani a régi próbálkozásaival.Csak hiába,a régi dolgok miatt nem tudtam esélyt adni már. 2 hónapig találkozgatott velem úgy, hogy még egy puszit sem voltam képes adni neki,magamtól sosem kerestem, kb. mint valami jéghegy, olyan voltam. Mire rájöttem, hogy megérdemel egy esélyt, már feladta. Utána láttam egy csajjal, abból nem tudom mi lett. Jó pár hétig nem is láttuk egymást, meg semmi, az elmúlt hónapban írt rám kétszer is, de azokat nem tudom minek szánta.

2016. febr. 25. 08:19
 18/21 A kérdező kommentje:

Update: ma kirakta facebookon hogy kapcsolatban van. Igazam volt. Úgy útálom amikor ilyen helyzetben igazam van. Mert igazából az elejétől fogva éreztem, hogy ez lesz a vége.

Jól vagyok.

Jól vagyok..

Jól leszek... egyszer.

Persze soha nem fogom engedni h bármit is lásson rajtam ebből. Mosolygok, ugyanúgy mintha mi sem történt volna. A fura csak az, hogy valahol mélyen még őszinte is a mosolyom, mert tudom, hogy nem illettünk volna össze.

Mindenesetre görénység tőle, hogy annyit se mondott bú vagy bá, vagy legalább, hogy pá.

2016. febr. 27. 12:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( Fel a fejjel, idővel jobb lesz,ettől a kezdeti időszaktól mindenképpen.
2016. febr. 27. 18:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Velem is majdnem ugyanezt játszottak el, szintén munkatárs... :) Több mint fél évig szórakozott velem, és most érzem végre azt, hogy elmúlt. Végre nem érdekel, hogy mit csinál és kivel. Előbb-utóbb nálad is eljön ez az idő, fel a fejjel! :)
2016. febr. 27. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!