Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többszöri randi lemondás, adjak meg esélyt?
Társkeresőn megismerkedtem egy pasival igaz tőlem 80km
Lakik de sztem nem távolság ha valamit nagyon akarunk. Első randi megbeszélés indok "nem engedtek el a munkahelyről" okes előfordul alá írom. Második indok. "Elromlott a kocsi, Hétfőre ugyan kész lesz de 2 hétig nincs egy szabad napja sem, ugyan márciusba lesz 2 het szabijA" hanyagoljam? Nem szoktam ilyenen vaccilalni, de valamiert ez fontos nekem. Vélemény? Koszonom
Koszonom a válaszokat
Megírtam neki h ez egy kicsit sok volt,,hogy nagyon megbántva érzem magam es nincs harag ha valami ügyből kifolyólag Pesten jár szóljon, de ne kommunikáljunk. Na meg persze ha Vki fontos arra szakítok időt. Ennyi volt a válasza
Rendben, tudomasul vettem! Neked is minden jót! Szia
Na ennyi volt :) mennyire kis naiv voltam, bár nem értem mire volt jo
de szar... ez tényleg komolytalan. ilyenkor én még azt is megbánom, hogy őszinte voltam velük. de legalább kaptál lezárást.
kösz, hogy megírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!