Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől könnyűvérű lettem?
Figyelt kérdés
Egy sráccal egy hónapja randizgatunk, most volt a 6. alkalom és le is feküdtünk. Szerintetek túl korai? Kicsit félek, hogy könnyen adtam magam és így elveszti majd az érdeklődését irántam2016. febr. 19. 12:01
2/12 A kérdező kommentje:
23
2016. febr. 19. 12:04
4/12 anonim válasza:
így jártál, ha otthagy akkor legközelebb többet fogsz beszélgetni a másikkal és jobban kiismered mielőtt ágyba bújtok.
5/12 anonim válasza:
23 éves létedre nem tudsz a saját életedről egyedül dönteni? A kérdésed alapján szerintem úgy érzed, hogy korai volt, viszont mégis megtetted, tehát akkor nem érezted korainak.
Akkor most döntsd el, hogy mi van.
Ami múlt elmúlt. A saját tetteidért te vagy a felelős. És az, hogy most te lefeküdtél a 6. randin, úgy őszintén, kinek mi köze hozzá?
Számomra korai, de lehet, hogy másnak nem. Most akkor ebből mit is fogsz leszűrni?
6/12 rrrrrreennnnn válasza:
Azt, hogy ő mit gondol, mi nem tudjuk, te fogod làtni, hogy keres-e, érdeklődik-e ugyanùgy.
Am igen, korai.
7/12 anonim válasza:
Nekünk nem voltak "randijaink", maximum egy, de kb azonos időben történhetett. Jó volt ez így.
8/12 anonim válasza:
ha nem akartál apácának menni akkor fenét volt korai ,inkább késői.
9/12 anonim válasza:
szerintem nem vagy az.egy hónap a randizásra elég idő.
10/12 anonim válasza:
Attól függ, mihez. Ha csak kalandozni akartál/akartatok akkor ahhoz nem korai, komoly kapcsolathoz még igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!