Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hanyadik randi után nem mondjátok egy nőre, hogy könnyűvérű, ha lefekszik veletek?
2-3 randi után.Bár nekem volt olyan is,hogy első randin szex lett az ismerkedésből és annyira jó volt mindkettőnknek,hogy komoly kapcsolat lett belőle és több mint 1 évig együtt jártunk.
Egyébként nálam nem ettől függ,ki könnyűvérű nő...
Ha velem fekszik le nem mondom hogy könnyüvérű, ha mással akkor az.
Egyébként abból hogy egy nő nem fekszik le veled csak a harmadik randin abból mit lehet levonni? Leirom hogy értsd a választ. Abból azt lehet levonni, hogy veled ez a nő csak a harmadik randin volt hajlandó lefeküdni.
De szerinted ez azt jelenti, hogy ha téged lecserélünk Brad Pittre akkor vele is csak a harmadik randin fog dugni? Elárulom hogy nem, már a lépcsőházban nyúlkáni fog a gatyájába.
Most tudom hogy te itt a nő vagy, mert ilyen blődséget csak egy nő kérdezhet, de igy egyszerübb volt elmagyaráznom neked, mennyire semmi, de semmi jelentősége hogy annak hogy egy nő szexszel egyböl vagy vár hetekig pironkodva mint a filmeken.
Egy jó szex sok mindenre képes.Persze kell ehhez közös szimpátia is.
Nagyjából tényleg jól le írta az előttem válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!