Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kereshet szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kereshet szerintetek?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy sráccal egy ideje, jól alakult minden. A régebbi dolgai (amolyan nőcsábásznak tűnt korábban) miatt a bizalom kicsit nehezebben alakult részemről, így emiatt voltak viták. Eddig ha megbántott valamivel, mindig azon volt, hogy rendezzük mihamarább. Utolsó talink egy hete volt, ott véletlenül kiderült egy korábbi, nagyon durva hazugsága ( szintén nőügy). Eléggé összekaptunk,a hazugságát tagadta ( pedig volt rá bizonyíték is sajnos) és engem kezdett el támadni. Utána napokig nem is jelentkezett, majd vasárnap csak írt egy üzit, hogy találkozhatnánk a héten. Én ekkor még mindig padlón voltam miatta,mert nagyot csalódtam benne, így válasz nélkül hagytam. Azóta sem keres...nektek erről mi a véleményetek?
2016. febr. 17. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
2016. febr. 17. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
mer ronda vagy
2016. febr. 17. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Most miben reménykedsz,hogy majd egyszer olyan férfi lesz akiben vakon meg lehet bízni?Ez sajnos nem fog bekövetkezni,ha együtt lesztek folyton retteghetsz majd a tetteitől,a hazugságaitól.
2016. febr. 17. 17:48
 4/8 anonim válasza:
89%
Ez annak a nyílvánvaló jele hogy nem vagy neki elég fontos...mert ha az lennél hidd el keresne nap mint nap.
2016. febr. 17. 17:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az, hogy eddig bármilyen dolog is volt, addig nem nyugodott, amíg ki nem békültünk. Most meg ehhez képest semmi...
2016. febr. 17. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Lehet, hogy épp most lett elege abból, hogy állandóan bizonyítania kell, állandóan kanosszát kell járnia. Azt gondolhatja, hogy ha semmiképp nem tudsz/nem akarsz benne megbízni, akkor nem erőlteti tovább a kapcsolatot.

Én legalábbis így gondolnám a helyében.

2016. febr. 17. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem válaszoltál a megkeresésére, akkor nálad a labda. Mért várod, hogy keressen? Ha jártok, elég dedós szerintem válasz nélkül hagyni az üzenetét.
2016. febr. 17. 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:
jaja, 7es jól mondja. én a pasid helyében azt érezném hogy le vagyok koptatva.
2016. febr. 18. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!