Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az a plusz amit egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a plusz amit egy srác kereshet egy lányban?

Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 00:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármi lehet.
2013. okt. 5. 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem pl az ami a barátaimból/haverjaimból hiányzik, de szerintem ez személyenként mindenkinél változó és elég nehéz konkrétan meghatározni.
2013. okt. 5. 00:56
 3/8 anonim ***** válasza:
kisugárzás.. az, hogy még egy kimondottan rossz napon is meg tud mosolyogtatni :)
2013. okt. 5. 00:56
 4/8 anonim ***** válasza:
magát
2013. okt. 5. 00:57
 5/8 anonim ***** válasza:
ez szerintem mindenkinél más :)
2013. okt. 5. 00:58
 6/8 anonim ***** válasza:
hogy jól megértsük egymást
2013. okt. 5. 01:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt a bizonyos pontot.
2013. okt. 5. 01:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem sok kis dologból áll össze, hogy miért a barátnőm az, akit akarok.

Pl. nagyon okos, szellemes, kifinomult humorérzéke van, imádok vele beszélgetni.

Van egy hobbim, ami félig munka is, és elég sok időt elvesz életemből. Volt már barátnőm, aki ezt nem tudta tolerálni, és ezért lett vége a kapcsolatunknak. Nos, a mostani barátnőm szintén szereti ezt a dolgot, így nincsenek belőle veszekedések, sokszor együtt is csináljuk.

Meg alapból az fogott meg benne, hogy egy nagyon jószándékú, kedves, segítőkész személyiség.

2013. okt. 5. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!