Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen elvarasaitok van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvarasaitok van egy,30 eves ferfival szemben?

Figyelt kérdés

Bármirōl szó lehet:

Akarjon családot, vagy nem, szeretne gyerekeket, vagy ne, munkahelyevel kapcsolatban, eleg ha szeresse amit csinal, vagy ha fontos a keresete, akkor mennyire? Gond ha egyáltalân munkanélküli? Ha igen, átmeneti állapotnál még nem zavaró? Mennyire fontos a külseje?

(és így tovább. Igazán kismillió kérdésem lenne, de az túl sok és lehet, hogy akkor is, kihagynék valamit).

2016. febr. 16. 23:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

1. legyen önálló élete, gondoskodjon magáról MINDEN tekintetben. (normális stabil állás, önálló lakhatás, tartsa magát igényesen rendben önállóan, ez a külsejére, ruházatára, lakására is vonatkozik)

2. legyen családcentrikus: legyen jóban a családjával, mert nekem is fontos a saját családom, és olyan férfivel akarom összekötni az életemet, aki tud családi életet élni. szerintem ezt leginkább saját családban lehet megtanulni (nyilván ez nem azt jelenti, hogy mindenkivel kötelező jóba lennie, de azért a nagy részüket viselje el).

3. akarjon házasságot és akarjon több gyereket, mert én is ezt akarom, ha nem is most azonnal.

4. imádjon engem :P

21/L

2016. júl. 22. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!