Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen elvarasaitok van egy,30 eves ferfival szemben?
Bármirōl szó lehet:
Akarjon családot, vagy nem, szeretne gyerekeket, vagy ne, munkahelyevel kapcsolatban, eleg ha szeresse amit csinal, vagy ha fontos a keresete, akkor mennyire? Gond ha egyáltalân munkanélküli? Ha igen, átmeneti állapotnál még nem zavaró? Mennyire fontos a külseje?
(és így tovább. Igazán kismillió kérdésem lenne, de az túl sok és lehet, hogy akkor is, kihagynék valamit).
Éljen külön a szüleitől albérletben vagy esetleg saját lakásban/házban, akarjon gyereket később, akarjon esküvőt.. Legyen egy normális munkahelye ahol ő jól érzi magát. Annyiban fontos a keresete hogy annyi pénze legalább legyen mint a partnerének vagy több. Mert néha azért jól tud esni egy hétvége, vagy etteremi kaja pár hetente.
A külső fontos. De csak megszólalásig. Mert utána ha kettőig nem tud elszámolni, az gaz. :) Adjon magára, havonta legalább egyszer fodrász.
Ennyi jutott az eszembe.. Nem a saját véleményem de talán elég objektív ... :)
Úgy látom nem csak az én "mániám" a külön élet.
Én úgy gondolom hogy amíg valaki nem élt külön és nem volt rászorulva hogy magára főzzön mosson takarítson addig nem.
Nekem ez az ismerősi körömből származó rossz tapasztalatok miatt van. Az ilyen ismerőseimre még mindig anya főz mos takarít sőt van akinek a szobájába viszik a kaját! Emellett nem kell megtanulnia beosztani a pénzét se. És szerintem akinek 30 évig játszotta valaki a házinénit az a párjától is el fogja várni.
De én elvárom egy nőtől is a külön életet mert amíg otthon él valaki addig nem kell a saját lábára állnia és ennek megfelelően számomra nem alkalmas párnak.
(A nők amúgy se alkalmasak nekem párnak)
Én úgy gondolom hogy amíg valaki nem élt külön és nem volt rászorulva hogy magára főzzön mosson takarítson addig nem *gondoskodott magáról.
Ez lemaradt.
A 3-as voltam.
Tudjátok mi a vicces? Én bőven megfelelek az itt felsoroltaknak, sőt van amit többszörösen is megugrok, mégsem vesznek emberszámba a nők.
Valszeg az itt sorolt elvárások nem párkapcsolati jellegűek, inkább általánosak, máskülönben nem tudom összetenni a dolgokat.
Nem lehetséges, hogy csak azt írtátok le, amit szeretnétek "akarni", de a valóság ehhez képest nagyon más?
Kérdező!
Én azt gondolom, hogy a legfontosabb dolog, aminek meg kell felened 30 évesen, az saját magad.
Egy olyan személyiséggé kell válnod addigra, ami önmagában is egy egész és nem pedig olyan, ami folyton keresi a párját.
Igen, ennek kulcseleme az önálló élet, lakás, rendszeres jövedelem és hobbi.
Ne a nőktől kérdezd, hogy mit akarnak látni, hanem hogy te miként akarod látni magad a tükörben. Ez ezerszer fontosabb, hidd el nekem.
"És szerintem" -> bizony, csak szerinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!