Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen elvarasaitok van egy,30 eves ferfival szemben?
Bármirōl szó lehet:
Akarjon családot, vagy nem, szeretne gyerekeket, vagy ne, munkahelyevel kapcsolatban, eleg ha szeresse amit csinal, vagy ha fontos a keresete, akkor mennyire? Gond ha egyáltalân munkanélküli? Ha igen, átmeneti állapotnál még nem zavaró? Mennyire fontos a külseje?
(és így tovább. Igazán kismillió kérdésem lenne, de az túl sok és lehet, hogy akkor is, kihagynék valamit).
10-es most ugye jobb neked?
Azért írtam hogy szerintem mert valóban nem ismerem a maradék 7 milliárd ember véleményét. De mivel te sem ezért nem jelentheted ki hogy csak én gondolom így.
"Ne a 20 éves lányoknál próbálkozzanak be itt, privát üzenetben. Nem rád értem, bár ki tudja..."
Megsúgom hogy fordítva történik a dolog. 2 kiscsaj is beprobálokozott nálam. Illetve kb 7 harmincas meg minden retek szemétnek rehordott privátban. Csak úgy, mert nekik nem elég ha piros kezet nyomnak.
Köszönöm kérdésed, igen jobb nekem.
Attól, hogy van néhány ismerősöd, aki ilyen, még nem kellene levonni ilyen következtetéseket, még akkor sem, ha nem ismersz másokat.
Viszont akkor elmondom, amit láttam már pl.: munkahelyemen.
Ebéd után az asztal nincs letakarítva, nincs lehúzva, vagy rendesen megtakarítva a wc, a tányérok, evőeszközök nincsenek rendesen elmosva, a mosogató tiszta gané. Na, ezeket láttam munkahelyemen, olyan emberektől, akik elköltöztek otthonról.
A pénz beosztása megint csak nem azon múlik, hogy elköltöztél-e otthonról, mert a felelőtlen ember ugyanúgy elverheti az egész pénzét.
-minimum középfokú végzettség
-önálló egzisztencia a szülőktől lehetőleg távol?!
-minimum egy átlagkeresetnek megfelelő stabil jövedelme
-állandó munkahely, kiszámítható időbeosztással
-határozott életcélok, legyen mi motiválja, ne a mának éljen
-gyereket akar-e vagy sem? családban gondolkozzon
-legyen 1-nél több barátja
A legfontosabb elvárásaim ezek:
- hasonló világnézet, értékrend,
- sok közös pont az érdeklődésben,
- a különbözőségeink lehetőleg ne üssék egymást, hanem kiegészítsék,
- humorral és rugalmasan vegye az élet akadályait,
- sziklaszilárd lélekjelenlét, bátorság jellemezze.
Minden más ezekből adódik - a személyiség, lelki alkat, az életmód, hogy akar-e családot, hogy mennyire találta meg önmagát...
Még hosszabb munkanélküliség sem zavar, feltéve, hogy azt az időt is kamatoztatja, kipróbál új dolgokat, magát fejleszti, s nem csak lóg a nagyvilágban.
Ha sármos, az jobban megfog, de nem elvárás, és édeskevés.
Az attól függ, hogy rövid vagy hosszú távra tervezünk egymással.
De nagy vonalakban:
-legyen független
-legyen biztos munkája
-egyedül éljen
-legyen rajta izomzat, ha nem is sportol rendszeresen
-ápolt megjelenés
-szép,hiánytalan fogsor
-ne legyenek függőségei ( alkohol, drogok, játék,stb)
-legyen egy bármilyen autója, akár egy 15 éves suzuki,mindegy, csak guruljon.
-Legyen jó beszélgetőpartner. Hozzá tudjon szólni bármihez.
Nagyjából ennyi.
33N
17 es vagyok,
Elsősorban az elől és oldalt látható helyen lévő foghíjakra gondoltam.
Az hogy hátul kihúzták és nem pótoltattad szerintem nem válóok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!