Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen elvarasaitok van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvarasaitok van egy,30 eves ferfival szemben?

Figyelt kérdés

Bármirōl szó lehet:

Akarjon családot, vagy nem, szeretne gyerekeket, vagy ne, munkahelyevel kapcsolatban, eleg ha szeresse amit csinal, vagy ha fontos a keresete, akkor mennyire? Gond ha egyáltalân munkanélküli? Ha igen, átmeneti állapotnál még nem zavaró? Mennyire fontos a külseje?

(és így tovább. Igazán kismillió kérdésem lenne, de az túl sok és lehet, hogy akkor is, kihagynék valamit).

2016. febr. 16. 23:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10-es most ugye jobb neked?

Azért írtam hogy szerintem mert valóban nem ismerem a maradék 7 milliárd ember véleményét. De mivel te sem ezért nem jelentheted ki hogy csak én gondolom így.

2016. febr. 17. 01:13
 12/21 anonim ***** válasza:

"Ne a 20 éves lányoknál próbálkozzanak be itt, privát üzenetben. Nem rád értem, bár ki tudja..."

Megsúgom hogy fordítva történik a dolog. 2 kiscsaj is beprobálokozott nálam. Illetve kb 7 harmincas meg minden retek szemétnek rehordott privátban. Csak úgy, mert nekik nem elég ha piros kezet nyomnak.

2016. febr. 17. 02:27
 13/21 anonim ***** válasza:

Köszönöm kérdésed, igen jobb nekem.

Attól, hogy van néhány ismerősöd, aki ilyen, még nem kellene levonni ilyen következtetéseket, még akkor sem, ha nem ismersz másokat.

Viszont akkor elmondom, amit láttam már pl.: munkahelyemen.

Ebéd után az asztal nincs letakarítva, nincs lehúzva, vagy rendesen megtakarítva a wc, a tányérok, evőeszközök nincsenek rendesen elmosva, a mosogató tiszta gané. Na, ezeket láttam munkahelyemen, olyan emberektől, akik elköltöztek otthonról.

A pénz beosztása megint csak nem azon múlik, hogy elköltöztél-e otthonról, mert a felelőtlen ember ugyanúgy elverheti az egész pénzét.

2016. febr. 17. 02:41
 14/21 Költőnő? ***** válasza:
Éljen külön, mert ez egyfajta bizonyíték, hogy képes az önálló életre. Legyen munkája, de ha az éppen egy kakababka, akkor legyen benne annyi, hogy próbál előrelépni, nyavajgás helyett. Egyáltalán lássam h vmerre halad az élete. Legyenek célok, legyen felelősség, bátorság, rátermettség, tisztelet, figyelem. A többit majd kialakítjuk közösen.
2016. febr. 17. 05:37
 15/21 anonim ***** válasza:

-minimum középfokú végzettség

-önálló egzisztencia a szülőktől lehetőleg távol?!

-minimum egy átlagkeresetnek megfelelő stabil jövedelme

-állandó munkahely, kiszámítható időbeosztással

-határozott életcélok, legyen mi motiválja, ne a mának éljen

-gyereket akar-e vagy sem? családban gondolkozzon

-legyen 1-nél több barátja

2016. febr. 17. 08:40
 16/21 anonim ***** válasza:

A legfontosabb elvárásaim ezek:

- hasonló világnézet, értékrend,

- sok közös pont az érdeklődésben,

- a különbözőségeink lehetőleg ne üssék egymást, hanem kiegészítsék,

- humorral és rugalmasan vegye az élet akadályait,

- sziklaszilárd lélekjelenlét, bátorság jellemezze.

Minden más ezekből adódik - a személyiség, lelki alkat, az életmód, hogy akar-e családot, hogy mennyire találta meg önmagát...

Még hosszabb munkanélküliség sem zavar, feltéve, hogy azt az időt is kamatoztatja, kipróbál új dolgokat, magát fejleszti, s nem csak lóg a nagyvilágban.

Ha sármos, az jobban megfog, de nem elvárás, és édeskevés.

2016. febr. 17. 09:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy rövid vagy hosszú távra tervezünk egymással.

De nagy vonalakban:

-legyen független

-legyen biztos munkája

-egyedül éljen

-legyen rajta izomzat, ha nem is sportol rendszeresen

-ápolt megjelenés

-szép,hiánytalan fogsor

-ne legyenek függőségei ( alkohol, drogok, játék,stb)

-legyen egy bármilyen autója, akár egy 15 éves suzuki,mindegy, csak guruljon.

-Legyen jó beszélgetőpartner. Hozzá tudjon szólni bármihez.

Nagyjából ennyi.

33N

2016. febr. 17. 13:24
 18/21 anonim ***** válasza:
17.es. Én is 33 vagyok, bár nem látszik meg rajtam. Fiatalabbnak látszok a külsőm miatt. A hiánytalan fogsoron mint elváráson meglepődtem. Sok elvárást olvastam már, de ezt őszintén szólva még sosem :). Én mindennap mosok fogat, ügyelek arra is, hogy jó leheletem legyen, mégis sajnos van két kihúzott fogam, igaz hátul, nem látható helyen. Szóval a hiánytalan fogsorom nincs meg, így akkor már nem lenne esélyem mondjuk nálad?
2016. febr. 17. 17:40
 19/21 anonim ***** válasza:

17 es vagyok,

Elsősorban az elől és oldalt látható helyen lévő foghíjakra gondoltam.

Az hogy hátul kihúzták és nem pótoltattad szerintem nem válóok. :)

2016. febr. 17. 21:30
 20/21 ElinorJ válasza:
Szia! A 30 az nagyon jó kor egy férfinél.Hogy eddigre mit értél el,az nagyon jól mutatja merrefelé tartasz s mit tettél érte.Az is látszik mennyire vagy talpraesett,okos, szorgalmas vagy ford.Ha a szüleiddel élsz mert szereted a családod azzal az égvilágon semmi baj.Hisz'ezek szerint támogató szüleid vannak s ha eddig így volt, eztán is segíteni fognak.Pl.; nagyon jó nagyszülők lehetnek, vagy nagyon jó fejek akik már alig várják hogy elkényeztethessenek egy lányt is a családban.Vagy ha eljön az ideje,segítenek önállósulnod a Lánnyal együtt.Ha pedig azért élsz velük mert Te támogatod őket,az is magáért beszél pozitíve.A legfontosabb,hogy 30 évesen már tudod,vidéken vagy városban, gyermekkel vagy nélküle, kutyával vagy macskával,húsevőként vagy anélkül,emeleten vagy kertes házban, lehet TV a hálóban vagy nem....stb,akarsz-e élni. Ezeken a tudatos célokon már nem tudsz változtatni senki kedvéért sem és senki a Te kedvedért sem. Ezekben a dolgokban max. őszintének kell lenni, mert úgyis kibukik. Csak ugye nem mindegy mikor. Anyagiak? 30 éves korban még senkitől sem várható el egy összepakolt egzisztencia.Amúgy nem is értem mi a csoda köze lenne ahhoz bárkinek hogy mennyit keresel.Nem tök mindegy? Csak jó ha betartod a legfontosabb randi szabályt!; semmiként ne vidd olyan helyre amit nem vagy képes megfizetni legalább másnaponta. remélem segítettem :)
2016. febr. 17. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!