Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted lenne kereslet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted lenne kereslet egy olyan "legnagyobb közösségi portálos" csoportra, ahol az itteni szinglik egybegyűlhetnének?

Figyelt kérdés

Mentesítené az oldalt is az ismerkedési kérdésektől, panaszáradatoktól, illetve sokkal könnyebben felvehetnék a kapcsolatot egymással az emberek, ha ott írnák ki a "Magányos vagyok, beszélgetnék, ismerkednék valakivel" posztjaikat.

Nyílt vagy zárt csoport kellene, hogy legyen szerinted?

Írd le a korodat is és a nemedet is!

2016. febr. 13. 22:04
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Abszolút! Különös tekintettel az "Alacsony, csúnya fiúk", "Pénzéhes kisk****ák", "Csak egy éjszakára" alcsoportokra lenne szükség. Arccal, névvel mindenki nyíltan vállalhatná, hogy mik miért gyűlöl, vet meg és kit keres.

Nyílt csoport legyen.

24L

2016. febr. 13. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Tetszik a első hozzászóló építő hozzászólása :D
2016. febr. 13. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Nincs szükség, mert még itt anonymon sem merik felvállani teljesen magukat az emberek. Nem hogy még az arcukat adni hozzá.

Én nyíltan kimondom. Barátnőt keresek, akár itt is ha találok olyat, aki felkelti az érdeklődésem.

23/F

2016. febr. 13. 22:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Nagyon köszönöm kedvességed.

Elgépelésért utólag bocs!

2016. febr. 13. 22:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, az első, 24 éves nő forma lehet :D
2016. febr. 13. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nyílt csoport lenne, akkor két napon belül megtelne "nem itteni" szinglikkel.
2016. febr. 13. 22:21
 7/10 A kérdező kommentje:
#6: de pont arra gondolnék, ha nyílt csoport, kevesebben lépnének be, mert akkor mindenki, aki nem tagja a csoportnak, azok is láthatnák a bejegyzéseket és posztokat. Szóval kevesebben vállalnák fel magukat.
2016. febr. 13. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Akkor zárt csoport. Vagy külön honlap. Úgy kéne, hogy csak a gyakoris név legyen megadva. Így még jobban lehetne tudni, hogy ki kit utál. Jó nagyokat lehetne ám anyázni!
2016. febr. 13. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
Elég hamar káoszba fulladna, de én benne vagyok :D
2016. febr. 13. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lenne értelme mert csak szét offolnák.

Előbb utóbb átmenne személyeskedésbe h a nők ilyenek a pasik ilyenek....

Meg ilyen gyere dugni c hsz-ek. ÁÁÁÁÁÁÁÁ értelmetlen lenne.

2016. febr. 14. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!